Sådan levede jeg mig rask

Her for nylig skulle jeg have udskiftet mit australske kørekort med et dansk. Det betød, at jeg skulle omkring min læge for at få en lægeattest. Da lægen gennemgik de spørgsmål, som han skulle besvare i forbindelse med attesten, sagde han, at der jo ikke var grund til at nævne mit stofskifte, da det igen var blevet helt normalt. Mine blodprøver viser, at mit stofskifte er tilbage i balance – helt normalt.

Tidligere har jeg haft forhøjet koncentration af antistoffet anti-tpo, hvilket er ensbetydende med den autoimmune stofskiftesygdom Hashimotos. Min TSH var på det tidspunkt forhøjet og koncentrationen af stofskiftehormonerne T4 og T3 var lave. Jeg var utrolig træt og tabte en del hår. Jeg kunne ikke koncentrere mig og heller ikke tænke klart  - faktisk var jeg så forvirret, at jeg endte med at køre i modsat vejbane – direkte mod en stor bus. Heldigvis havde jeg en passager med på turen, som afværgede katastrofen.

Det blev et wake-up call for mig og jeg besluttede mig for at få styr på mit stofskifte og blive mig selv igen.

Sådan har jeg hjulpet mig selv til at blive rask
Det vigtigste i behandlingen af stofskiftesygdom er at klarlægge årsagen til sygdommen og årsagen til mit stofskifteproblem var autoimmunitet. Det er videnskabeligt veldokumenteret at autoimmunitet hænger sammen med utæt tarm (leaky gut), så derfor har jeg genvundet balancen i mit stofskifte ved at adressere utætheden i min tarm. Det har jeg gjort på følgende måde:

  • Reduceret stress i mit liv
  • Optimeret min kost
  • Taget velvalgte kosttilskud
  • Forbedret min fordøjelse
  • Fundet de rigtige motionformer
  • Fået styr på min søvn
  • Behandlet mine tankemønstre ved hjælp af tapping og meditation

Jeg var “heldig” at finde årsagen til mit stofskifteproblem i den tidlige fase af sygdommen og har været i stand til helt at undgå medicin.

Uanset hvad årsagen til dit stofskifteproblem er, så kan du gøre meget selv. Mange er ikke klar over, hvor stor indflydelse de selv har på at genvinde balancen i deres stofskifte, men sætter alene deres lid til medicin. Jeg vil på ingen måde undervurdere betydningen af medicin – den er i mange tilfælde livsvigtig – MEN den er og bliver symptombehandling. Ved at adressere de grundlæggende årsager til ubalancen i dit stofskifte, så kan du genvinde magten over dit eget helbred og få livskvaliteten tilbage.

Jeg har gennem de seneste 10 år udelukkende beskæftiget mig med, hvordan vi kan mestre vores stofskifte ved hjælp af veldokumenterede naturlige behandlinger. Mit største ønske er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at genvinde magten over deres helbred så livskvaliteten kommer tilbage. Alt for mange løber spidsrod i det etablerede sundhedssystem og får det aldrig rigtig godt igen.

På Stofskiftedagen, som afholdes i København og online via Zoom, fortæller jeg om alt det, du selv kan gøre for at genvinde balancen i dit stofskifte – uanset om det er højt eller lavt. Det er veldokumenteret viden og du kan have glæde af det resten af dit liv.

Du kan læse mere om Stofskiftedagen og tilmelde dig her


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>