En hel dag om stofskiftet

En online workshop med livsforandrende læring.

Vi kommer hele vejen rundt om stofskiftet. Du lærer at forstå, hvad den bagvedliggende årsag er til, at du har for højt eller lavt stofskifte. Du lærer at mestre dit stofskifte ved hjælp af veldokumenterede naturlige behandlinger.

Der vil være deltagelse af kvinder, som kommer og fortæller hvordan de har taget sagen i egen hånd og med succes har behandlet deres stofskifte ved hjælp af kost, kosttilskud og livsstil.

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes Stofskiftedagen

Stofskiftedagen er for dig, der:

 • tager ansvar for din egen sundhed og gerne vil have det maksimale ud af livet
 • gerne vil lære hvad du selv kan gøre for at genvinde balancen i dit stofskifte
 • gerne vil forstå din krop og finde årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance
 • har prøvet mange ting, men endnu ikke fået styr på dit stofskifte
 • føler dig drænet og træt og længes efter energi til livet
 • husker dårligt og har svært ved at koncentrere dig
 • længes efter en hverdag uden humørsvingninger og dårlig søvn

Det kan også være, at du er pårørende eller behandler og dermed ønsker at hjælpe andre til at genvinde balancen i deres stofskifte og deres liv.

Mange oplever, at de ikke bliver hjulpet tilstrækkeligt i det etablerede sundhedssystem. Måske er du en af dem. Du har måske fået at vide, at du bare skal tage dig sammen og at det hele er i dit hoved. Lægerne og/eller endokrinologerne har prøvet at hjælpe dig, men ved ikke hvad de skal stille op. Dine blodprøveresultater ser jo fine ud, så de kan ikke gøre mere for dig. Her lærer du, hvad du selv kan gøre for at genvinde magten over dit helbred.

Stofskifteproblemer er yderst komplekse og løses sjældent af medicin alene. Medicin kan være livsnødvendigt, men er og bliver symptombehandling. Løsningen er en helhedsbehandling, som tager udgangspunkt i din kost og livsstil og adresserer selve årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance. Først når du finder og behandler årsagen(erne) til dit stofskifteproblem, kan du genvinde balancen i både dit stofskifte og din krop. 

Workshoppen bygger på veldokumenteret viden, som du kan læse mere om i bøgerne Få styr på dit stofskifte og Balance i Stofskiftet.

Hovedpunkterne på dagen er følgende:

 • Sådan finder du årsagen til dit stofskifteproblem (den hyppigste årsag er autoimmunitet (Hashimotos eller Graves))
 • Sådan spiser du dig til et bedre stofskifte
 • Sådan kan kosttilskud hjælpe dit stofskifte tilbage i balance
 • Sådan styrker du mave/tarm/fordøjelse
 • Sådan reducerer du din stress (og passer på dine binyrer) (stofskiftemeditation og tapping)
 • Sådan forbedrer du din søvn og finder den rigtige motionsform

Det vil være en blanding af teori og praksis og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Forestil dig – hvor dejligt det vil være – når du har fået viden og inspiration, der kan hjælpe dig til:

 • at reducere eller helt fjerne dine “gamle” stofskiftesymptomer – så som træthed, depression/angst, hårtab, ømme led og muskler
 • at tabe overflødige kilo
 • at give dig nye vaner, som vil bevare din sundhed fremover og forebygge især de sygdomme, som hænger sammen med ubalancer i stofskiftet, fx osteoporose, kronisk leddegigt, depression, hjerte- og karsygdomme
 • at genvinde magten over dit helbred

Din investering i dig selv er 799 kr.

Workshoppen afholdes online via Zoom. Det er et effektivt konferenceværktøj, som er nemt at bruge. Du får udførlige instruktioner i, hvordan du gør. Jeg hjælper gerne med det tekniske, hvis du har brug for det. 

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes Stofskiftedagen

 

 

 

 

 


 1. malou,

  Kære Inger. Jeg er interesseret i kurset, men jeg er i tvivl om, om der implicit er fokus på LAVT stofskifte? (jf sætningen ?at tabe overflødige kilo). jeg har Graves, så en af mine problemer er jo lidt det modsatte…
  venlig hilsen Malou

  • Kære Malou

   Der er i høj grad også om højt stofskifte – især Graves, som er en autoimmun stofskiftesygdom.

   Mange hilsner
   Inger

 2. Susanne,

  Hej Inger,
  Jeg kunne godt være interesseret men er i tvivl. Har haft lavt stofskifte grundet Hashimoto i 30 år og formoder , at min skjoldbruskkirtel er forsvundet. Så er der vel ikke rigtig noget at stille op … eller ?
  Vh Susanne

  • Kære Susanne,
   Hashimoto er en autoimmun sygdom, som kan behandles via kost og livsstil, så selvom du ikke har meget af din skjoldbruskkirtel tilbage, så er det vigtigt at dæmpe autoimmuniteten. Det vil fjerne/reducere symptomer, men også reducere risikoen for, at du får andre autoimmune sygdomme.

   Mange hilsner
   Inger

 3. Maiken Kildegård Henkel,

  Jeg har lavt stofskifte – ikke-autoimmunt betinget iflg blodprøven.

  Giver det mening at deltage, når min variant ikke er auto-immun ?
  Kommer du ind på mulige årsager og løsninger for sådan en som mig, eller er fokus primært for de auto-immunt betingede varianter?

  mvh Maiken

  • inger,

   Kære Maiken,

   Ja det giver mening. Du får masser af viden om kosttilskud og om stress, som er en væsentlig faktor ved lavt stofskifte.

   Mange hilsner
   Inger

 4. Majbritt andersen,

  Hej Inger . Det er mig der har klaget over jeg synes fordraget er for dyrt da jeg er førdtispensionist pga. hashimotos så ved ikke engang om jeg kan holde til at køre helt til Århus og betale det oveni ? Jeg er meget hårdt ramt og tåler ikke medicin godt og derfor også skidt af det . Jeg vil dog så gerne have hjælp og høre om det du kan og har købt din bog men kan simpelthen ikke selv lomme ordentlig komme igennem den . Jeg er fuldstændig udmattet så vil være godt at høre dig istedet for at læse tænker jeg . Men der står man kan få tilsendt fordraget gratis på mail men er det dem helt samme foredrag du vil komme med til webdagen?
  Mvh
  Majbritt

  • inger,

   Kære Majbritt,

   Det gør mig ondt, at du har det så dårligt. Og ja, det kan være svært at få vendt udviklingen. Men små skridt i den rigtige retning kan gøre en stor forskel – så måske skal du starte med at implementere enkelte forslag fra bogen. Du får et gratis foredrag, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, men det er ikke det samme som Stofskiftedagen. Stofskiftedagen er en helt ny workshop, som samler al min viden og erfaring.

   Alt det bedste på din vej.

   Inger

 5. Tove Nørgaard,

  Hej Inger.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre dit foredrag om stofskifte; Men har du ikke mulighed for at komme til Aalborg – er helt sikker på der er mange der gerne vil høre og deltage herfra. Så overvej lige det :-) Jeg er selv én af de ramte – høj stofskifte (Graves) men roder lidt i et område, som gør at jeg ved medicin nu er på vej mod lav stofskifte – vægten er også et problem – har taget 8-10 kilo på, da jeg fik medicin for høj stofskifte og nu kan ikke tabe mig igen – æv æv. Jeg er ligeledes diabetiker – muligvis en 1,5.så der er et par ting, jeg går og tænker på, men mest vægten, som fylder meget for mig. mvh Tove

  • Kære Tove,

   Jeg kommer desværre ikke til Aalborg i denne omgang, men forhåbentlig en gang til efteråret.

   Mange hilsner
   Inger

 6. Ann,

  Hej.

  Er det sådan at man får en diætplan med i dette webshop?

  Hvad får man med sig hjem, andet end alt det som man får at vide mundtlig? Her tænker jeg at man måske ikke kan notere sig fra under webshoppen, om hvilken kost man skal undgå og gerne spise mere af?

  Hilsen

  Ann Nielsen

  • Kære Ann,

   Du får udleveret en oversigt over guidelines til den rigtige stofskiftekost.

   Mange hilsner
   Inger

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>