Kontakt

Kontakt mig på inger@ingerforbes.dk

‘Skype-navn’ til brug ved online konsultationer: ingerforbes

Min klinik finder du her:
Nordic Health House
Hejrevej 30, 3. sal
2400 København NV

http://nor.house

Firmaoplysninger:
Inger Forbes ApS
Blikfanget 11
3460 Birkerød

CVR-nr: 37520780

Bank oplysninger:
Danske Bank
Reg nr. 3409 Kontonr. 11876536

Datasikkerhed

Den 25. maj 2018 træder EUs Persondataforordning i kraft. Det har medført, at jeg har opdateret min databestykkelsespolitik. Du underskriver derfor også en samtykkeerklæring i forbindelse med en konsultation.

Jeg har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger i forbindelse med din behandling. Hvis du ikke har været hos mig i ca. 5 år, slettes de indsamlede informationer.

Du har ret til indsigt i de indsamlede data og har ret til at bede om sletning og kan trække dit samtykke tilbage.

Handels- og abonnementbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Inger Forbes ApS, Blikfanget 11, 3460 Birkerød, CVR-nr 37520780.

Alle priser, på alle produkter, er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Brugsaftale: Produkter, der købes er udelukkende henvendt til Dem personligt og må kun benyttes af Dem og deres husstand. Inger Forbes forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det Deres ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved © Inger Forbes ApS inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Inger Forbes ApS. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Inger Forbes ApS’ online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Abonnementsaftale: For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til inger@ingerforbes.dk. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Øvrigt: På Inger Forbes ApS’ digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email. Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Workshops, kurser, teleklasser og events: Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% af prisen. Ved mindre end 3 uger til afholdelse gives ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Inger Forbes ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Konsultationer og individuelle forløb samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for 6 måneder efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke. Afbud meldes senest 24 timer før aftalt tidspunkt ellers betaler du fuld pris, da tiden er sat af til dig og af hensyn til min planlægning med andre klienter.

Disclaimer: Jeg skriver og bruger den viden jeg har lært på mine mange uddannelser og kurser, og om mine personlige betragtninger og erfaringer og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.