Nøglen til hvordan du kan hjælpe dig selv

Nøglen til hvordan du kan hjælpe dig selv

Mange er ikke klar over, hvor meget de selv kan gøre for at genvinde balancen i deres stofskifte, men sætter alene deres lid til medicin. Jeg vil på ingen måde undervurdere betydningen af medicin – den er i mange tilfælde livsvigtig – MEN den er og bliver symptombehandling. Ved at adressere de grundlæggende årsager til ubalancen i dit stofskifte, så kan du genvinde magten over dit eget helbred og få livskvaliteten tilbage.

Jeg har gennem de seneste 10 år udelukkende beskæftiget mig med, hvordan vi kan mestre vores stofskifte ved hjælp af veldokumenterede naturlige behandlinger. Og den gode nyhed er, at vi kan gøre rigtig meget selv. Mit største ønske er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at genvinde magten over deres helbred så livskvaliteten kommer tilbage. Alt for mange løber spidsrod i det etablerede sundhedssystem og får det aldrig rigtig godt.

Sofie Rømer beskriver her, hvordan hun fik hjælp til at hjælpe selv: 

Inden jeg kontaktede Inger, troede jeg, at jeg havde det så godt, som det nu var muligt med min stofskiftesygdom. Jeg var nogle år forinden startet på kombinationsbehandling med Eltroxin og Liothyronin, hvor sidstnævnte virkelig gjorde en forskel for mig. Alligevel sad jeg tilbage med følelsen af, at det måtte kunne blive bedre.

Efter på min mors anbefaling at have læst Ingers bog om stofskifte var jeg ikke i tvivl – der var mere at gøre. Inger var fra starten optimistisk i forhold til at kunne hjælpe mig på vej, og vi tog straks fat. Gluten røg ud som det første, hvilket virkelig gjorde underværker. Flere års mavesmerter og oppustethed var væk inden for et par uger. Og allerede halvanden måned senere kunne det ses i mine blodprøver, hvor antistofferne var drastisk faldende. Det var tankevækkende og virkelig en øjenåbner for mig. Herefter tog vi fat på eliminationsdiæten, og jeg fik vejledning til indkøb af de rette kosttilskud. Med planen lagt og Ingers kyndige vejledning og støtte undervejs fik jeg i løbet af nogle måneder nulstillet og genopbygget balancen i min krop. Helt konkret fandt jeg ud af, at æggehvider, ris og kaffe ikke fungerer for mig.

Jeg har aldrig haft det så godt, som jeg havde i de første fire uger under eliminationsdiæten, og efterfølgende har jeg fundet en balance og levevis, som uden tvivl vil øge min følelse af godt helbred og livskvalitet fremover. Med nogle helt konkrete redskaber via kost, tilskud og gode råd om tapping og meditation (til stresshåndtering) har Inger givet mig nøglen til, hvordan jeg kan hjælpe mig selv til at få det bedre. Både på den lange bane, men også på den korte bane, hvor en periode med travlhed kan balanceres med den rette kost og en god nattesøvn.

På Stofskiftedagen, som afholdes i både København og Aarhus, fortæller jeg om alt det, som du selv kan gøre for at genvinde balancen i dit stofskifte. Jeg fortæller min egen stofskiftehistorie og der kommer også 5 seje kvinder og fortæller, hvordan de har brugt kosten, kosttilskud og stresshåndtering i behandlingen af deres stofskifteproblem.

Du kan læse mere om Stofskiftedagen og tilmelde dig her


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>