Velkommen til StofskifteSalonen

stofskiftes-logo2Mangler du viden, støtte og netværk til at tackle dine stofskifteproblemer?

Udfordringerne er ofte store og det kan være svært at finde den rette viden og støtte til at få styr på stofskiftet og således få energien og livskvaliteten tilbage. Familie og venner kan ikke helt forstå, hvor dårligt vi i perioder har det og det traditionelle sundhedssystem kan ikke altid løse vores problemer.

StofskifteSalonen danner rammen om et videnbaseret netværk for sundhedsbevidste kvinder og mænd, som ønsker at genvinde magten over deres krop (og helbred).

Mit mål med StofskifteSalonen er, at vi her kan støtte og hjælpe hinanden til at få en bedre hverdag uden de mange ødelæggende symptomer som fx. træthed, manglende koncentration, dårlig fordøjelse, dårlig søvn, ømme muskler, hårtab mm.. 

Stofskiftesalonen er for dig, der….

  • tager ansvar for din egen sundhed og gerne vil have det maksimale ud af livet
  • elsker viden og gerne vil forstå din krop og finde årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance
  • gerne vil lære, hvad du selv kan gøre for at få styr på dit stofskifte
  • gerne vil i dialog med ligestillede, så vi kan støtte og hjælpe hinanden med at få magten over vores helbred og livskvaliteten tilbage

Emnerne, som tages op i StofskifteSalonen, bygger på veldokumenteret viden, som er beskrevet i vores bøger  Få styr på dit stofskifte og Balance i Stofskiftet.

Her får du adgang til 2 tidligere foredrag:

Klik her eller på billedet for at se foredraget

 

 

 

 

 

 

 

Klik her eller på billedet for at se foredraget

Gratis webinar om stofskiftet-3

 

 

 

 

 

 

Der er i øjeblikket ingen planlagte arrangementer.

Det siger tidligere deltagere om StofskifteSalonen:

Formatet passer mig fint og jeg synes din afvikling er meget, meget god. Professionel og på samme tid med fin indføling. Dorte Klemmesen.

Det nytter altid at udveksle erfaringer, når man fejler det samme. Line Møllebro.

Synes det er interessant at få noget mere viden end hvad lægerne siger, ofte får man mere ud af at tale med ligesindede. Pia Nord

Virkelig god og overskuelig formidling – også at komme ind på kost 1. gang, så der er god “bund” for fremtidige møder. Vibeke Virsing

Selvom jeg har læst en masse, har jeg fået ny og god viden i dag. TAK! Dorthe Ellemann Nielsen

Tak for initiativet til dette stofskifteforum – meget relevant. Iben Segefjord.

Dejligt at høre at der ikke er en mirakelkur, dvs at medicin “bare” kan droppes. Dejligt at tale med andre med samme problem. Marianne Mouritzen

God veksling mellem små grupper og foredrag. Du er god til at afbryde foredrag for at svare på spørgsmål. Let forståeligt og slet ikke højtragende information. Grete Heslou.