Så klog kan man blive af en ostemad

Du har formentlig aldrig forestillet dig, at en ostemad kan være medvirkende til, at dit stofskifte kommer ud af balance og at du får det dårligt. Men det kan den faktisk!! Og det sker for rigtig mange – faktisk sker det for næsten 90% af alle, som har stofskifteproblemer.

Jeg vil gerne fortælle om Jane, som fik sig en kedelig, men samtidig lærerig oplevelse, da hun “faldt i” og spiste en ostemad midt i en diæt, hvor både brød og ost var udelukket. Hun var i første omgang ærgerlig og ked af, at hun ikke var standhaftig nok til at modstå fristelsen. Men oplevelsen gav hende ny viden, som endte med at ændre hendes liv.

Janes nye diæt bestod primært af grønsager, kød og fisk. En hoste, som hun havde kæmpet med i mange år, var forsvundet efter hun var begyndt på diæten. Men denne hoste kom tilbage efter ostemaden. Og det gjorde flere andre af hendes gamle symptomer også – især trætheden, hovedpinen og muskel- og ledsmerter.

Oplevelsen med ostemaden lærte således Jane, at hun ikke kan tåle at spise en eller flere af de fødevarer, som var i ostemaden – og når hun spiser disse fødevarer, så får hun en række symptomer, som ødelægger hendes livskvalitet. Det skyldes, at hun er intolerant overfor en eller flere af fødevarerne, og at de bringer ubalance i hendes immunforsvar og dermed også i hendes stofskifte – ca. 90% af alle stofskifteproblemer skyldes nemlig ubalancer i immunforsvaret (autoimmunitet). Det er ikke sikkert, at det er ostemaden, som ødelægger dit stofskifte – det kan nemlig også være andre fødevarer!

Sådan finder du ud af, om ostemaden eller andre fødevarer også ødelægger dit stofskifte!

I onlinekursuset “Find din personlige stofskiftekost” får du hjælp til at finde ud af, hvilke fødevarer, som spænder ben for dit stofskifte – måske er det ostemaden, eller måske er det noget andet. Vi er nemlig alle forskellige og det er derfor ikke de samme fødevarer, vi skal undgå. 

Kurset “Find din personlige stofskiftekost” indeholder kostplaner og opskrifter til en måned og er baseret på den såkaldte autoimmune palæokost, som er ”renset” for de fødevarer, der er problematiske for stofskiftet. Ved at følge denne plan opnår du at finde frem til de fødevarer, som ødelægger dit stofskifte. Hvis du bliver ved med at spise disse, vil du nemlig aldrig genvinde balancen i dit stofskifte. Hjælp dig selv og dit stofskifte, så du ikke ender med at spise de forkerte fødevarer resten af dit liv.

Ja tak, jeg vil gerne vide mere om dette kursus


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>