Kan denne diæt fjerne stofskiftesymptomer på bare 4 uger?

Prøv dette! – 4 uger kan ændre dit liv

Gennem mine mange års arbejde med at hjælpe mennesker med stofskiftesygdom, har jeg igen og igen erfaret, at kosten har en afgørende indflydelse, og at dette er meget udpræget i forbindelse med de autoimmune stofskiftesygdomme (Hashimotos og Graves), som udgør ca. 90 % af alle stofskiftesygdomme.

Det er muligt at få det markant bedre ved at ændre sin kost. Og det tager kun 4 uger at finde ud af, om det også kan ske for dig.
Er det forsøget værd?

Her er hvad andre har oplevet…

Merete Henriksen fortæller:
30. oktober startede jeg på elimineringsdiæten, og woow en forskel på mit liv. Efter 4 dage smed jeg støttestrømperne, som jeg ellers ikke kunne undvære overhovedet, det var den første sejr. 6. og 7. dag stoppede jeg med den smertestillende medicin, fik 2 slags. Første uge tabte jeg 3,6 kg, og der er jo ingen tvivl om, at det var væske det meste. Og fik mindre og mindre ondt i maven. Derefter gik det slag i slag, hovedpinen og kvælningsfornemmelserne forsvandt hurtigt, min hud blev flot igen, den har ellers lignet et stykke sandpapir i flere år. Den dårlige mave blev meget meget bedre. Fra at være på toilettet 5-7 gange om dagen, er det blevet til 1-2 gange om dagen. Det er jo helt kanon. I dag er det 4 uger siden jeg startede diæten. Jeg har holdt diæten 110% og har i alt tabt 7 kg på de 4 uger. Det har ikke været svært at fælge diæten, selv om nogen af måltiderne ikke hører til mine livretter. Men jeg har artigt spist, hvad der er foreslået i kostplanen. Håber min historie kan være inspiration til, at andre kommer i gang med diæten.

Jakob Mortensen Stoltenberg fortæller:
Efter tre uger på eliminationsdiæten begyndte jeg at se og mærke store forbedringer. Min hud blev markant pænere. Det største fremskridt skete i mit energi-niveau. Dag efter dag har jeg kunnet mærke, hvordan jeg får mere energi og overskud. 

Eva Primdahl fortæller:
Jeg har nu været i gang med diæten i 9 dage, og må sige det går virkelig over alt forventning. Jeg havde de første 5 – 6 dage mine udfordringer nogle timer på dagen, stære mavesmerter, virkelig ondt i led og muskler og med mellemrum en hovedpine der ville noget. Kendetegnende for det meste var at det afløste hinanden og typisk kun varede nogle timer af gangen, så det var til at ha med at gøre. FOR til gengæld fik jeg meget hurtig energi, og klarhed i hovedet. Jeg var høj på energi hele weekenden. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet det ???? PS: Jeg har forøvrigt smidt 3 kg de første 9 dage – dejlig bieffekt! 

Hvad er det for en diæt, der kan have så stor effekt på stofskiftet?

Immunologen Sarah Ballantyne har kortlagt hvilke fødevarer, der er potentielt problematiske for mennesker med autoimmun sygdom. Så kort sagt, så handler det om at fjerne disse fødevarer i 4 uger. Hvis du får du det bedre efter disse 4 uger (og det gør mere end 80%), så ved du, at en eller flere af disse fødevarer er medvirkende til dit stofskifteproblem og til de symptomer, som ødelægger din livskvalitet. Det er veldokumenteret og beskrevet lige her.

Via diæten kan du således på en systematisk måde finde frem til, hvilke fødevarer du skal eliminere i din fremtidige kost. Diæten tager udgangspunkt i den såkaldte autoimmune palæokost (kaldet AIP) og de fødevarer, som elimineres i denne diæt, er ifølge videnskabelige studier de mest skadelige i forhold til at skabe utæthed i tarmen og fremkalde reaktioner i immunforsvaret. Det er dog sjældent, at alle disse fødevarer giver problemer for den enkelte. Ved at gennemføre eliminationsdiæten finder du ud af, hvilke af disse fødevarer der er problematiske for dig, og som dermed forhindrer dig i at blive rask. På denne måde kan en eliminationsdiæt hjælpe dig med at finde frem til den kost, som er den helt rigtig for dig – det er det jeg kalder Din personlige stofskiftekost.

Elimineringsdiæten er således et fantastisk selvhelbredende værktøj, som jeg ville ønske at alle kender til.

Vi har gjort det nemt for dig!

Vi har lavet en køreplan for dig. Online kurset Find din personlige stofskiftekost er ligeForside guiden Find din personlige stofskiftekost_Guide_Forside til at gå til og sikrer, at du finder frem til den kost, som er den rigtige for dig.

Kurset indeholder kostplaner og opskrifter til 4 uger og er baseret på den såkaldte autoimmune palæokost (AIP). Ved at gennemføre kurset kan du således reducere eller helt fjerne dine symptomer og igen få energien og velværet tilbage – samtidig med at du finder frem til din personlige kost = den kost, som du med fordel kan spise på længere sigt. Der er nemlig ikke en kost, som er ideel for os alle - no one-size-fits-allDu kan læse mere om kurset her 

Lige nu kan du købe kurset til halv pris. For at få rabatten skal du skrive SOMMER50 i feltet for rabatkoden.

Ja tak! - giv mig kurset med 50 % rabat til øjeblikkelig download


 1. Josefine,

  Hej Inger Forbes
  Jeg syntes dit forløb med elimineringsdiæten lyder spændende. Hvordan foregår det?
  Er det ved at købe din bog eller hvordan?
  Hvad er prisen for sådan et forløb?
  Vh
  Josefine

  • Hej Josefine,
   Forløbet med eliminationsdiæten hedder “Find din personlige stofskiftekost” og er et online kursus med foredrag, kostplaner og opskrifter. Du kan gennemføre kurset lige når det passer dig og materialet er dit for evigt. Frem til d. 3.8 kan du købe kurset til halv pris ved hjælp af rabatkoden SOMMER50. Du kan læse om det og tilmelde dig her http://www.ingerforbes.dk/online-kurser/finddinpersonligestofskiftekost/

   kh
   Inger

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>