Stofskiftedagen – en online workshop om naturlig behandling af stofskiftet

Rigtig godt nytår!

Har du lyst til at bruge det nye år til at få styr på dit stofskifte?
Her får du nytårsrabat på min nyeste online workshop med 6 timers livsforandrende læring. Vi kommer hele vejen rundt om stofskiftet. Du lærer at forstå, hvad den bagvedliggende årsag er til, at du har for højt eller lavt stofskifte. Du lærer at mestre dit stofskifte ved hjælp af veldokumenterede naturlige behandlinger.

Stofskiftedagen er for dig, der:

 • tager ansvar for din egen sundhed og gerne vil have det maksimale ud af livet
 • gerne vil lære hvad du selv kan gøre for at genvinde balancen i dit stofskifte
 • gerne vil forstå din krop og finde årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance
 • har prøvet mange ting, men endnu ikke fået styr på dit stofskifte
 • føler dig drænet og træt og længes efter energi til livet
 • husker dårligt og har svært ved at koncentrere dig
 • gerne vil smide nogle overflødige kilo
 • længes efter en hverdag uden humørsvingninger og dårlig søvn

Det kan også være, at du er pårørende eller behandler og dermed ønsker at hjælpe andre til at genvinde balancen i deres stofskifte og deres liv.

Mange oplever, at de ikke bliver hjulpet tilstrækkeligt i det etablerede sundhedssystem. Måske er du en af dem. Du har måske fået at vide, at du bare skal tage dig sammen og at det hele er i dit hoved. Lægerne og/eller endokrinologerne har prøvet at hjælpe dig, men ved ikke hvad de skal stille op. Dine blodprøveresultater ser jo fine ud, så de kan ikke gøre mere for dig. Her lærer du, hvad du selv kan gøre for at genvinde magten over dit helbred.

Stofskifteproblemer er yderst komplekse og løses sjældent af medicin alene. Medicin kan være livsnødvendigt, men er og bliver symptombehandling. Løsningen er en helhedsbehandling, som tager udgangspunkt i din kost og livsstil og adresserer selve årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance. Først når du finder og behandler årsagen(erne) til dit stofskifteproblem, kan du genvinde balancen i både dit stofskifte og din krop.

Workshoppen bygger på veldokumenteret viden, som du kan læse mere om i bøgerne Få styr på dit stofskifte og Balance i Stofskiftet.

Det siger tidligere deltagere på Stofskiftedagen:Helle Andreassen: Jeg synes det var et super og meget givtigt forløb i workshoppen, med fine, enkle og meget informative plancher. Vil også nævne, at det har motiveret mig.Charlotte Blak Møller: Super godt! Tusind tak for en inspirerende dag i godt selskab.
Godt kursus i øjenhøjde!! Du er god til at formidle og forklare, så alle kan være med. Efter stress gennemgangen står det desværre klart for mig, at der stadig er en del at hente her :-( 

Inge Lise Stokkebye: Fantastisk at finde dit engagement og din viden om denne sygdom, som efter alt det jeg har erfaret er nedprioriteret i det officielle sundhedssystem. En motiverende workshop, som har givet mig mod på at gå videre. 

Dorthe Friis: Jeg synes, jeg har fået meget ud af workshoppen – selvom at jeg godt vidste meget i forvejen. Jeg har mulighed for selv at handle – at ændre på min “skæbne” om man så må sige.

Lajla Jacobsen: Tak for en god oplevelse. Selvom det er første gang jeg deltager i en online workshop, så tror jeg faktisk, at jeg fik mere ud af det end ved at møde op.

Mette Adelby Henriksen: Rigtig tilfredsstillende og informativt. Dejligt at få bekræftet, at kosten betyder så meget. Man ville jo aldrig sige til en person med sukkersyge, at det ikke kunne svare sig at ændre kosten. Så hvor er det skrækkeligt, at det kan forekomme ved stofskifte sygdomme. 

Kirsten Thielsen: Jeg synes, det hele var brugbart. Det var meget tankevækkende med forbindelsen til stress/kronisk stress, og jeg kunne i høj grad genkende mig selv. Det har efterfølgende ført til nogle erkendelser om mig selv, som jeg er nødt til i højere grad at handle på. 

Mette Hviid-Hansen: Jeg synes det hele var interessant, men jeg bed særligt mærke i hvor vigtigt det er at jeg holder mig så stressfri som muligt. Jeg har før fået det at vide, men du fik mig til for alvor at forstå hvorfor. Men det vigtigste jeg tog med mig hjem var, at jeg i forbindelse med ændring af kost og andre nye vaner, skal gå langsomt frem. Fordi for store skridt også kan stresse. Det betyder at jeg med mere ro i sindet kan begynde tage de små skridt i den rigtige retning. Og det betyder, at jeg kan prioritere, når det bliver svært/uoverskueligt.

Susanne Leegaard: Rigtig dejligt at der findes en som dig, der har kastet sig over dette emne. Jeg synes vældig godt om din måde at italesætte alle områder af emnet på – også det sårbare. Godt og brugbart at du også peger på dokumentationen bag dine anbefalinger.

Merete Henriksen: Super! Du gør det godt. Du ved, hvad du du snakker om, og det er det vigtigste. 

Hovedpunkterne på dagen er følgende:

 • Forstå dit stofskifte og betydningen af de forskellige stofskiftetal
 • Sådan finder du årsagen til dit stofskifteproblem (den hyppigste årsag er autoimmunitet (Hashimotos eller Graves))
 • Derfor er stress så ødelæggende for stofskiftet og sådan tackler du både fysisk og psykisk stress (bl.a. stofskiftemeditation og -tapping)
 • Guidelines til den rigtige stofskiftekost: Sådan spiser du dig til et bedre stofskifte
 • Kosttilskud som kan hjælpe dit høje eller lave stofskifte tilbage i balance. Du lærer også om kosttilskud, som kan hjælpe i forbindelse med søvn, fordøjelse, autoimmunitet og stress.
 • Sådan forbedrer du din søvn og finder den rigtige motionsform

Det vil være en blanding af teori og praksis. Workshoppen er opdelt i 5 videoer med en samlet varighed på ca. 6 timer.

Forestil dig – hvor dejligt det vil være – når du har fået viden og inspiration, der kan hjælpe dig til:

 • at reducere eller helt fjerne dine “gamle” stofskiftesymptomer – så som træthed, depression/angst, hårtab, ømme led og muskler
 • at tabe overflødige kilo
 • at give dig nye vaner, som vil bevare din sundhed fremover og forebygge især de sygdomme, som hænger sammen med ubalancer i stofskiftet, fx osteoporose, kronisk leddegigt, depression, hjerte- og karsygdomme
 • at genvinde magten over dit helbred

Sådan foregår det:

Du kan sidde i hjemme i din sofa og skal ikke tænke på transport eller om du har uglet hår. Du får det hele til øjeblikkelig download og får således direkte adgang til det materiale, som hører til kurset. I løbet af et par timer har du fået du overblikket over kurset og kan gå i gang med det samme. Materialet er dit for evigt, så tag den bare med ro og brug al den tid, du har behov for.

HVOR MEGET?

Din investering er 599 kr. Lige nu er prisen kun 299 kr, når du bruger rabatkoden NYTÅR.

JA TAK! JEG VIL GERNE KØBE STOFSKIFTEDAGEN TIL ØJEBLIKKELIG DOWNLOAD

En varm nytårshilsen


 1. Annelise Sørensen,

  Kan man se det når man vil

  • Kære Annelise

   Ja, og lige så mange gange du har lyst.

   Mange hilsner
   Inger

 2. Pernille,

  Hej.
  Jeg vil gerne købe Stofskiftedagen, men rabatkoden NYTÅR virker ikke?

  • Hej Pernille,

   Rabatkoden er desværre udløbet.

   Mange hilsner
   Inger

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>