Dine hjælpere til diagnose og behandling

Dine hjælpere til diagnose og behandling

Vi nærmer os næste møde i StofskifteSalonen (d. 20.11), som kommer til at handle om, hvem der kan hjælpe dig med at diagnosticere og behandle ubalancer i dit stofskifte.

Diagnosen

Der er meget du kan gøre for at finde ud af, om dit stofskifte er ude af balance, om ubalancen skyldes for højt eller for lavt stofskifte, og om der er autoimmunitet involveret eller ej. Noget kan du klare selv, andet skal du have gjort hos din læge, en specialist eller et laboratorium.

På næste møde kommer vi ind på, hvilke blodprøver du skal have taget og hvordan du tolker resultaterne. Du får også hjælp til at se efter fysiske forandringer og finder ud af, hvorfor det er vigtigt at tage din puls og måle din morgentemperatur.

Behandlingen

Når diagnosen er stillet, så handler det om at få den rigtige behandling, så energien og velværet kommer tilbage. Det kan nogle gange være svært, da stofskifteproblemer er meget komplekse. Efter min mening løses stofskifteproblemer bedst ved en såkaldt helhedsbehandling, hvor læge og naturopat samarbejder om at hjælpe dig med at løse dine stofskifteproblemer. Det bedste resultat opnås med andre ord når konventionel og naturlig behandling går hånd i hånd. Lægen kan hjælpe dig med medicin, der sommetider er livsvigtig, og naturopaten (sådan en som jeg) kan hjælpe dig med at behandle årsagen til dit stofskifteproblem ved at adressere din kost og din livsstil.

Jeg vil på mødet fortælle om tankegangen bag de naturlige behandlinger af stofskiftet og hvad du kan forvente af disse. Men jeg kommer også ind på, hvordan den konventionelle behandling adresserer stofskifteproblemer og hvordan disse kan kombineres med de naturlige behandlinger.

Her får du lige Meretes erfaring med naturlig behandling:

dias1

 

 

 

 

 

 

Hvad er StofskifteSalonen og hvad synes deltagerne om den?

Hvis du ikke tidligere har hørt eller læst om StofskifteSalonen, så kan jeg fortælle, at det er et mødested for kvinder og mænd med stofskifteproblemer, som ønsker at genvinde magten over deres krop (og helbred).

Stofskiftesalonen holder åbent en søndag eftermiddag om måneden og mit ønske og mål er, at vi her kan støtte og hjælpe hinanden til at få en bedre hverdag uden de mange ødelæggende symptomer. Du kan læse mere om StofskifteSalonen ved at klikke her.

Her er kommentarer fra det første møde i StofskifteSalonen, som blev afholdt i oktober:

dias1

 

Det praktiske

Vi mødes søndag d. 20. november kl. 13-15 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København K.

Det koster 250 kr. at være med og du betaler kontant ved døren eller via MobilePay.

Tilmelding er nødvendig og foregår efter princippet “først til mølle”. Send en mail til inger@ingerforbes.dk, hvis du gerne vil med.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>