Din genvej til hormonel balance og indre ro

Har du nogensinde overvejet at lære at meditere?

Du er hermed inviteret til min workshop med titlen: 

“Meditation til overgangsalderen”
- skab mere ro og balance på få uger

 Meditation er efter min mening den hurtigste, nemmeste, korteste og billigste vej til at skabe balance i kroppen og få mere velvære og energi – og der absolut ingen bivirkninger!!

Jeg kan på det varmeste anbefale at du prøver det. I de perioder hvor jeg mediterer dagligt har jeg en dejlig indre ro og en velfungerende krop! 

Det er faktisk videnskabelig dokumentation for at meditation og åndedrætsøvelser kan reducere eller fjerne mange af generne i forbindelse med overgangsalderen*.

Op mod 70 % oplever for eksempel en reduktion i hede- og svedeture og ligeledes ses der en forbedring i søvnmønstret og humøret. Samtidig giver meditation en følelse af indre ro og balance. Med andre ord kan du på en utrolig simpel og effektiv måde få meget mere livskvalitet i løbet af få uger.

Hvis du ikke har allerede har prøvet at meditere eller hvis du har brug for et skub til at komme i gang igen, så kom til workshoppen. Her fortæller jeg hvorfor det virker (den videnskabelige baggrund) og hvordan du gør det i praksis.

I løbet af foredraget lærer du 3 effektive meditations- og åndedrætsteknikker, som samlet set udgør min meditationsguide.


Hvor og hvornår:
I min klinik på Ellebakken 31, 3460 Birkerød torsdag d. 26. september kl. 19.30-21.30.

Pris:
250 kr. (tilmelding sker til inger@ingerforbes.dk).

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig.
(Hvis du ikke oplever en effekt af at følge min meditationsguide i 3 uger giver jeg dig alle pengene tilbage)

*Kim E. Innes, Terry Kit Selfe, Abhishek Vishnu, Mind-body therapies for menopausal symptoms: A systematic review, Maturitas, Vol 66, Issue 2, June 2010, p 135-140  


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>