Har du en stofskiftepersonlighed? 
- og er den årsag til din stress og ubalancen i dit stofskifte?

Drop din stofskiftepersonlighedHvis du har ubalance i sit stofskifte, så kan du gøre flere ting for at hjælpe stofskiftet tilbage i balance. Spise den rigtige kost, styrke fordøjelsen, reducere farlige stoffer osv. osv. – men jeg oplever, at selv de bedste og mest ihærdige initiativer kun lykkes, hvis man adresserer sin indre kroniske stress. Stress er nemlig utrolig ødelæggende for stofskiftet.

 

Dette foredrag er til dig, der

 • har haft meget stress i dit liv
 • føler dig drænet og træt
 • oplever tankemylder
 • ofte bekymrer dig om alt muligt
 • har svært ved at sove
 • har meget indre uro og har svært ved at slappe af
 • har haft udfordringer i din barndom
 • kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål 
 • har prøvet mange ting, men endnu ikke fået styr på dit stofskifte

JA TAK! JEG VIL SE FOREDRAGET NU

Videnskaben har klart dokumenteret, at den stress, som stammer helt tilbage fra barndommen, er den værste – og at der er en klar sammenhæng mellem stress i barndommen og stofskiftesygdom senere i livet1,2.

Dette foredrag handler om hvordan personlighedstræk, der grundlægges i barndommen, kan skabe en kronisk indre stress, som ødelægger stofskiftet. Det har titlen:

Drop din stofskiftepersonlighed

Foredraget beskriver de særlige personlighedstræk, der er i spil ved stofskifteproblemer og Skærmbillede 2020-01-28 kl. 09.41.15forklarer, hvordan de skaber en kronisk indre stress, som ødelægger stofskiftet. Vores personlighed i form af vores tanker og følelser påvirker nemlig vores genetiske udtryk, som bestemmer om vi bliver syge eller raske. I foredraget får du viden og værktøjer til at droppe en ødelæggende stofskiftepersonlighed og erstatte den med en ny og selvhelbredende personlighed.

Foredraget bygger på vores nye bog Balance i Stofskiftet, som du kan læse mere om her.

Der er 3 personlighedstræk, som er typiske for mennesker med stofskifteproblemer – og disse kalder jeg en stofskiftepersonlighed.

Disse personlighedstræk skabes ud fra den måde vi lærer at tænke om os selv og verden som børn. Et af de særlige personlighedtræk for os med ubalancer i stofskiftet er, at vi har for meget fokus på at yde – vi er meget arbejdsomme, ambitiøse og stræber efter perfektion. Vi presser og presser – og presser os selv lidt mere – langt ud over vores egne grænser uden at anerkende de budskaber, som vores kroppe sender os til at bremse op og hvile. De 2 andre personlighedstræk, som udgør en stofskiftepersonlighed handler om, at vi har for lidt fokus på os selv og for meget fokus på omverdenen. Vi sætter ofte os selv bagerst og føler, at vi skal hjælpe alle andre før vi kan tage os af os selv. Vi får ikke udtrykt vores behov og glemmer at drage omsorg for os selv. Vi tillægger ofte andres mening større betydning end vores egen.

Når der er ubalance i disse personlighedstræk kan det føre til kronisk indre stress, som ødelægger vores stofskifte.

Med udgangspunkt i den videnskabelige litteratur forklarer jeg hvordan den kroniske stress, som skabes af vores tankemønstre (stofskiftepersonlighed), påvirker vores gener og ødelægger stofskiftet. Heldigvis kan du selv gøre meget for at ændre dette og dermed hjælpe dit stofskifte tilbage i balance.

Under foredraget fortæller jeg om:Skærmbillede 2020-01-28 kl. 09.44.20

 • De tankemønstre, som gennem livet er blevet installeret i din underbevidsthed og giver næring til kronisk indre stress.
 • Den nyeste viden baseret på videnskabelige artikler, evidensbaseret litteratur, kliniske erfaringer, der forklarer, hvordan indre stress har betydning for dit stofskifte.
 • Hvordan du i praksis kan foretage bevidste ændringer i dine tankemønstre ved hjælp af tapping og meditation og dermed reducere/fjerne din kroniske stress, som ødelægger dit stofskifte. Det er en givende proces, hvor du går fra en ødelæggende stofskiftepersonlighed frem mod en selvhelbredende personlighed.

Sådan foregår det: 

Du får øjeblikkelig adgang til foredraget og kan sidde hvor som helst og se det. Når du køber foredraget er det dit for evigt og du kan se det igen og igen.

HVOR MEGET?Skærmbillede 2020-01-28 kl. 09.46.46

Foredraget koster 250 kr.

JA TAK! JEG VIL GERNE KØBE foredraget TIL ØJEBLIKKELIG DOWNLOAD NU

 

Referencer:

1. Felitti, V.J. et al. (1998). Relationship of childhood abuse and household dysfunction to many of the leading causes of death inadults. The adverse Childhood Experiences (ACE) study.American Journal of Preventive Medicine, volume

2. Dube, S.R. et al. (2009).Cumulative childhood stress and autoimmune diseases in adults. Psychosom Med. 2009 Feb;71(2):243-50.

 


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>