Se foredraget: Har du en stofskiftepersonlighed og er den årsag til kronisk stress?

Dette foredrag handler om hvordan personlighedstræk, der grundlægges i barndommen, kan skabe en kronisk indre stress, som ødelægger stofskiftet. Men det handler også om, hvad du selv kan gøre for at slippe fri af denne kroniske stress og genvinde balancen i dit stofskifte. Klik her for at se foredraget.

Videnskaben har klart dokumenteret, at den stress, som stammer helt tilbage fra barndommen, er den værste – og at der er en klar sammenhæng mellem stress i barndommen og stofskiftesygdom senere i livet.

Hvis du har ubalance i sit stofskifte, så kan du gøre flere ting for at hjælpe stofskiftet tilbage i balance. Spise den rigtige kost, styrke fordøjelsen, reducere farlige stoffer osv. osv. – men jeg oplever, at selv de bedste og mest ihærdige initiativer kun lykkes, hvis man adresserer sin indre kroniske stress. Stress er nemlig utrolig ødelæggende for stofskiftet.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>