Sådan kan kosten hjælpe dig med at få styr på dit stofskifte

Skærmbillede 2017-09-20 kl. 13.50.32Jeg havde længe kæmpet med mit stofskifte og alle de kedelige symptomer der fulgte med. Især var jeg plaget af “brain fog” og træthed. Jeg kunne simpelthen ikke tænke klart. Faktisk var det gået så vidt, at jeg en dag kørte mod trakfikken i den forkerte side af vejen!!

Men så pludselig en dag blev lyset igen tændt på øverste etage – jeg kunne igen tænke klart og min energi kom også tilbage!! Det var en kæmpe befrielse!!

Årsagen til at min tænke-evne og energi kom tilbage var, at jeg ændrede min kost. Jeg synes selv, at jeg indtil da havde spist en sund kost, men det viste sig at flere af de fødevarer jeg spiste skabte problemer i min krop. Når man som jeg lider af stofskiftesygdommen Hashimoto’s thyreoiditis, så er der typisk en række fødevarer man ikke kan tåle og så længe man spiser disse fødevarer, så kan man ikke blive rask.

Mit liv har ændret sig totalt efter jeg har ændret min kort. Foruden at jeg nu igen kan tænke klart og har fået mere energi, så er jeg også holdt op med at tabe håret, mit humør er blevet meget bedre og jeg er langt mindre irritabel. Min fordøjelse fungerer igen normalt og sidst men ikke mindst kan jeg se mine forbedringer på resultaterne fra mine blodprøver, hvor specielt mine antistoffer (anti-TPO) er faldet drastisk. Jeg har fået mit gamle liv tilbage ;-)

Har du også lyst til at lære hvordan din kost kan hjælpe dig med at blive rask, så kom og hør mit foredrag:

Sådan bruger du kosten til at genvinde
balancen i dit stofskifte
Lørdag d. 7. oktober kl. 10 - 16.30


Den rigtige kost er et helt afgørende skridt i behandlingen af stofskiftesygdomme. Det skyldes flere forhold. Dels er det vigtigt at undgå de fødevarer, som forhindrer os i at blive raske. MEN det er også via kosten, at vi primært skal have tilført de næringsstoffer, som er nødvendige for at stofskiftet kan fungere optimalt. Kosten er med andre ord helt central for at helbrede et sygt stofskifte – det være sig både højt- og lavt stofskifte!

Foredraget er for dig, der:

 • gerne vil lære at bruge kosten til at hjælpe dit stofskifte tilbage i balance
 • kunne tænke dig at finde frem til den kost, som er den helt rigtige for dig
 • gerne vil ændre din kost, men som synes det er uoverskueligt at gøre uden hjælp
 • troede at den rette medicin ville løse dine problemer, men som stadig har det dårligt og derfor er klar til at ændre din kost
 • interesserer dig for at bevare din sundhed på en naturlig måde
 • ønsker at tage ansvar for din egen sundhed

Under foredraget fortæller jeg om:

 • Hvordan kosten kan anvendes i behandlingen af stofskiftesygdomme – både teori og praksis
 • Hvordan det ved hjælp af kosten er muligt at reparere tarmen og dermed hindre at der konstant trænger affaldsstoffer ind i din krop – og som ødelægger dit immunforsvar og derfor også dit stofskifte
 • Hvorfor den autoimmune palæokost (AIP) er interessant og hvad den indebærer
 • Hvilke fødevarer der er plejende for stofskiftet og hvilke fødevarer du skal holde dig fra
 • Blodsukkerets betydning for stofskiftet
 • Hvordan du finder frem til din personlige stofskiftekost
 • Hvordan du kan kombinere kostændringer med traditionel medicin og få det bedst mulige resultat

Tid:    Lørdag d. 7. oktober kl. 10-16.30
Sted:  StofskifteSalonen, Kulturhuset Indre By. 
Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København K.
Pris:   1250 kr.

JA TAK, jeg vil gerne være sikker på at få en plads

Når du tilmelder dig dette foredrag, får du samtidig mulighed for at købe det populære online kursus “Find din personlige stofskiftekost” med 50 % rabat. Du kan læse mere om dette kursus ved at klikke her.

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med at få styr på dit stofskifte.

En stor sensommerhilsen

Inger


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>