Sådan får du det bedre….

Den forkerte mad ødelægger dit stofskifte

Julemaden er ofte hård ved kroppen og der ryger let nogle ekstra kilo på – sådan er det for stort set alle. Men den er ekstra hård for mennesker, som har stofskifteproblemer. Julemaden skaber nemlig typisk masser af inflammation i kroppen – og da stofskifteproblemer er inflammatoriske af karakter, så svarer det til at hælde mere benzin på bålet. Det betyder at ubalancer i kroppen forværres og symptomerne følger med.

Men der er håb. Du kan vende udviklingen og få det godt igen ved at fokusere på at spise en kost, som er renset for alle de fødevarer, som er problematiske for stofskiftet. For at gøre det nemt for dig, så har jeg sammen med Jane Pedersen lavet en køreplan for dig i form af madplaner og opskrifter – så det er lige til at gå til. Denne køreplan har vi lavet som et online kursus, som vi kalder “Find din personlige stofskiftekost” – og med den opnår du mindst 5 meget væsentlige ting:

  1. At reducere/fjerne inflammationen i din krop – den inflammation, som giver dig symptomer, f.eks. i form af tågehjerne, muskel- og ledsmerter, væskeophobninger, træthed, hårtab mm.
  2. At finde frem til de fødevarer, som spænder ben for dit stofskifte og forhindrer dig i at blive rask.
  3. At tabe dig
  4. At rense din krop for skadelige stoffer
  5. At få styr på din tarm, som er helt central for et velfungerende stofskifte

Du kan læse mere om online kurset “Find din personlige stofskiftekost” lige her.

Lige nu – og frem til midnat søndag d. 14.1 -  får du 500 kr. i rabat på kurset. Du får derfor kurset for 999 kr fremfor normalprisen på 1499 kr. Du skal blot skrive 500 i feltet coupon-code – så er rabatten din.

Ja tak – jeg vil meget gerne have det bedre nu

Det siger 2 seje kvinder, som har mærket effekten af at spise denne særlige kost, som er renset for de fødevarer, som er problematiske for stofskiftet:

Merete Henriksen fortæller:
“30. oktober startede jeg på diæten, og woow en forskel på mit liv. Efter 4 dage smed jeg støttestrømperne, som jeg ellers ikke kunne undvære overhovedet, det var den første sejr. 6. og 7. dag stoppede jeg med den smertestillende medicin, fik 2 slags. Første uge tabte jeg 3,6 kg, og der er jo ingen tvivl om, at det var væske det meste. Og fik mindre og mindre ondt i maven. Derefter gik det slag i slag, hovedpinen og kvælningsfornemmelserne forsvandt hurtigt, min hud blev flot igen, den har ellers lignet et stykke sandpapir i flere år. Den dårlige mave blev meget meget bedre. Fra at være på toilettet 5-7 gange om dagen, er det blevet til 1-2 gange om dagen. Det er jo helt kanon. Håber min historie kan være inspiration til, at andre kommer i gang med diæten.”

Lone Anderson siger:
“Kuren har virkelig betyder sååå meget for mig selvom jeg ikke troede på det. Jeg mærker bare sååå godt i min krop nu hvad jeg tåler og ikke tåler – fantastisk.”

En varm nytårshilsen


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>