Ny hjælp til dit stofskifte – aktiviteter i 2022

Rigtig godt Nytår. Jeg håber, at du har fået en god start på det nye år.

2021 var endnu et år, som krævede stor forandringsvillighed. Jeg var i en periode udfordret af Covid-19, hvilket gik ud over kurset Bliv ven med dit nervesystem. Efter et par aflysninger lykkedes det dog at gennemføre kurset og jeg fik så meget positiv feedback på kurset, at jeg gennemfører det igen – både online og i sundhedshuset Nordic Health House (se nedenfor).

Kæmper du med dit stofskifte, så kan du finde hjælp i programmet nedenfor. Jeg er som altid klar med aktiviteter, som kan hjælpe dig med at mestre dit stofskifte ved hjælp af veldokumenterede naturlige behandlinger. Du kan nemlig gøre rigtig meget selv for at få styr på dit stofskifte. Medicin er i mange tilfælde livsvigtigt, men det er og bliver symptombehandling. Ved hjælp af naturlige behandlinger kan du adressere årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance og derved genvinde balancen i dit stofskifte og i dit liv.

Måned for måned fortæller jeg nedenfor, hvad der er på programmet lige nu ??

JANUAR

Gratis webinar:
Hvad kan du selv gøre? Og hvad skal du have hjælp til? 

Du kan selv gøre meget for at forstå og genskabe balancen i dit stofskifte, men du har med stor sandsynlighed også brug for hjælp fra professionelle sundhedsrådgiver som naturopater og læger.

På dette gratis webinar vil jeg fortælle, hvad du selv kan gøre for at finde ud af, om dit stofskifte er ude af balance, om ubalancen skyldes for højt eller for lavt stofskifte, og om der er autoimmunitet involveret eller ej. Noget kan du klare selv, andet skal du have gjort af din læge, en specialist eller et laboratorium. 

Stofskifteproblemer er yderst komplekse og løses sjældent af medicin alene. Medicin kan være livsnødvendigt, men er og bliver symptombehandling. Løsningen er en helhedsbehandling, som tager udgangspunkt i din kost og livsstil og adresserer selve årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance. Først når du finder og behandler årsagen(erne) til dit stofskifteproblem, kan du genvinde balancen i både dit stofskifte og din krop.

Tag ansvar for din egen sundhed og se med, når jeg mandag den 31. januar kl. 19.30 - 21.00 afholder dette webinar (kan du ikke lige på dette tidspunkt, så sender jeg dig optagelsen efterfølgende).

JA TAK, jeg vil meget gerne sikre mig en gratis plads på webinaret

FEBRUAR/MARTS

Online uddannelse over 10 uger
Fra tanke til handling: Lav din egen BIS-plan

Dette kursus hjælper dig til at forstå din egen situation og hvad du selv kan gøre for at genvinde balancen i dit stofskifte. Du får livsforandrende læring og værktøjer til at få styr på dit stofskifte, så du får energien og velværet tilbage – kort sagt bliver dig selv igen. I løbet af kurset udarbejder du din egen BIS-plan, som er en personlig plan for, hvad du kan gøre for at få mere balance i dit stofskifte. BIS står for Balance I Stofskiftet. Du går med dette kursus FRA TANKE TIL HANDLING.

Det er mest af alt en uddannelse i at mestre dit eget stofskifte, så du kan navigere i de ændringer, som uværgerligt vil opstå i dit stofskifte og i din sundhedstilstand gennem livet. Kurset bygger på veldokumenterede naturlige behandlinger, som adresserer din skjoldbruskkirtel, dit immunforsvar, din fordøjelse (især din tarm) og dit nervesystem, og som kan hjælpe dit høje eller lave stofskifte tilbage i balance. Men du får meget mere end det. I forløbet følger du din egen vej, men du har samtidig glæde af fællesskabet, så du ikke behøver at kæmpe alene. Vi deler det svære og du får støtte hele vejen.

Forløbet inkluderer mere end 7 timers intensive online foredrag (som du kan se igen og igen), 7,5 timers live online undervisning (som optages og kan genses), en konsultation, masser af stofskiftevenlige opskrifter (fra onlinekurset Find din personlige stofskiftekost) og ikke mindst guidede meditationer. 

Online forløbet starter d. 15.2. JA TAK, jeg vil gerne læse mere om forløbet

Gratis webinar:
Sådan kan tapping hjælpe dig med at genvinde balancen i dit stofskifte 

Tapping er meget effektiv i behandlingen af alle stressrelaterede sundhedsproblemer – herunder ubalancer i stofskiftet. Det er en teknik som kombinerer akupressur og moderne psykologi. Teknikken er veldokumenteret i kliniske studier og virker ofte, hvor intet andet vil. Her får du en grundlæggende forståelse for, hvorfor tapping virker og hvordan du kan bruge teknikken i hverdagen – både til at behandle her-og-nu stress og den kroniske stress. Teknikken er forbavsende simpel og let at lære, samtidig med at den er effektiv og uden bivirkninger. What´s is not to like!!

Tag ansvar for din egen sundhed og se med, når jeg mandag den 28. februar kl. 19.30 - 21.00 fortæller tapping og hvordan denne teknik kan hjælpe dit stofskifte tilbage i balance (kan du ikke lige på dette tidspunkt, så sender jeg dig optagelsen efterfølgende).

JA TAK, jeg vil meget gerne sikre mig en gratis plads på webinaret

MARTS/APRIL

Bliv ven med dit nervesystem

I disse workshops stiller vi skarpt på dit nervesystem ved hjælp veldokumenterede teknikker som tapping (en teknik som kombinerer akupressur og moderne psykologi), meditation og åndedrætsøvelser. Vi har fokus på at stimulere det parasympatiske nervesystem (vagusnerven) og tager udgangspunkt i at leve ud fra kærlighed fremfor frygt.  

Når du lærer at give slip på de negative tanker og følelser, som stresser dig, og lever mere ud fra støttende tanker og positive følelser, så begynder du at få mere balance i både krop og sind. I dette kursus får du en forståelse af, hvordan tanker og følelser påvirker biokemien i din krop.Vi har brug for en daglig diæt af positive tanker og følelser for at vokse og trives.

Du bliver guidet gennem brugen af tapping, meditation og åndedrætsøvelser, som alle bringer ro i dit nervesystem og mindsker kronisk stress. Du er efterfølgende klar til at tage teknikkerne i brug i din hverdag.

Kurset foregår både online og I sundhedshuset Nordic Health House i København.

Kurset består af i alt 10 timers undervisning, fordelt på teori og øvelser, som bringer ro i nervesystemet. Du får i forbindelse med online kurset 16 guidede tappinger, 7 guidede meditationer og 7 åndedrætsøvelser, som du kan se/høre igen og igen.

JA TAK, jeg vil gerne læse mere om online kurset Bliv ven med dit nervesystem, som jeg kan starte på LIGE NU!  

JA TAK, jeg vil gerne læse mere om det fysiske kursus Bliv ven med dit nervesystem hos Nordic Health House, som starter d. 17.3

Her kan du se, hvad tidligere deltagere siger om kurset:

MAJ

En intim stofskifteworkshop hjemme hos mig

En intim og dybdegående workshop med med max. 10 deltagere hjemme hos mig i Birkerød. Jeg deler min egen stofskifterejse og alle de erfaringer jeg har har samlet sammen gennem behandling af mange hundrede klienter. Vi kommer hele vejen rundt om stofskiftet i både teori og praksis og du går hjem med din egen personlige handlingsplan, som du straks kan begynde at føre ud i livet. Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og dele erfaringer i et trygt rum. Workshoppen foregår i weekenden d. 7/8 maj. Vi mødes både lørdag og søndag fra 10.30-17.30

Ja, tak – jeg vil gerne have besked, når du åbner for tilmelding

EFTERÅRET

Stofskifte-retreat – i Spanien og Danmark

Jeg har tidligere afholdt workshops sammen med dejlige Pernille Bulow (PernilleB yoga). Det har været en udsøgt fornøjelse og alle workshops har været udsolgt på meget kort tid.

Vi vil gerne gøre endnu mere for at hjælpe dig med at mestre dit stofskifte ved hjælp af naturlige behandlinger. Og vi vil gerne gøre det både lærerigt, inspirerende, sjovt og afslappende på samme tid. Vi vil derfor invitere dig med på en sundhedsrejse – både her i Danmark og i Spanien.

Vi kommer hele vejen rundt om stofskiftet. Du lærer at forstå, hvad den bagvedliggende årsag er til, at du har for højt eller lavt stofskifte. Du lærer at mestre dit stofskifte ved hjælp af veldokumenterede naturlige behandlinger som kost, kosttilskud, tapping, meditation og ikke mindst blid yoga. Vi skaber et trygt rum, hvor du følger din egen vej, men du har samtidig glæde af fællesskabet, så du ikke behøver at kæmpe alene. Det kræver ingen forudgående forudsætninger. Du kommer hjem med en køreklar handleplan for, hvad du kan gøre for at genvinde balancen i dit stofskifte og i dit liv.

Klik her, hvis du er interesseret i retreat i Danmark

Klik her, hvis du er interesseret i retreat i Spanien

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre ???? 


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>