Ny dansk bog om stofskiftet

Glæd dig til 21. juni, så udkommer vores bog på Politikens ForlagIMG_0068 copy

Det er meget længe siden jeg sidst har skrevet et nyhedsbrev. Jeg har nemlig brugt al min tid på at skrive en bog om stofskiftet – en bog som forhåbentlig vil hjælpe rigtig mange, som har problemer med stofskiftet – det være sig både lavt og højt stofskifte. Bogen har jeg skrevet sammen med min fantastiske ven og kollega Else Marie Juhl Thomsen, som er en uovertruffen skribent og en mester i at afdække succesfuld adfærd.

Baggrunden for at skrive bogen er mit dybe kendskab til stofskifteproblemer og et stort ønske om at hjælpe andre med at få styr på deres stofskifte og dermed få livskvaliteten tilbage. Jeg har selv haft sygdommen Hashimotos thyroiditis og har i min klinik behandlet mange – især kvinder – med stofskifteproblemer. Jeg ved med andre ord hvor skoen trykker og hvordan du igen kan få styr på dit stofskifte.

Men hvordan ved du om bogen er noget for dig?

Kan du genkende følgende:

  • Du er træt og drænet for energi
  • Du har kun overskud til at gøre de mest nødvendige ting på jobbet, i hjemmet og i fritiden
  • Du har svært ved at overskue tingene, og bliver let ked af det
  • Dit hoved føles som candyfloss, du kan ikke huske fra næse til mund og du har svært ved at koncentrere dig
  • Du har fået vægtproblemer, din hun er blevet slap og dit hår tyndt og skørt
  • Dine muskler er trætte og ømme

- så er det sandsynligvis symptomer på, at dit stofskifte er i ubalance.

Bogen hjælper dig til at gå bag om symptomerne og finde den bagvedliggende årsag til, at dit stofskifte er kommet i ubalance. Den forklarer, hvordan du bliver diagnosticeret, og hvor du får hjælp og vejledning. Og ikke mindst beskriver den, hvad du selv helt konkret kan gøre for at få stofskiftet tilbage i balance igen.

I otte trin får du viden, inspiration og konkrete værktøjer til at sammensætte og gennemføre din individuelt tilpassede behandlingsstrategi, som bringer dit stofskifte tilbage i balance, så du kan få din energi tilbage og blive dig selv igen.

  • Bogen er et eldorado af ny og nyttig viden. Fyldt med inspiration, eksempler, tests og øvelser. 
  • Uanset om du har højt eller lavt stofskifte, og uanset om du er diagnosticeret eller blot har en fornemmelse af at dit stofskifte er ude af balance, vil du finde svar og god vejledning i bogen. 
  • Bogen bygger på anerkendt evidens- og erfaringsbaseret forskning. 
  • Bogens behandlingsstrategi tager udgangspunkt i naturlig behandling, og bygger bro til konventionel behandling. 
  • Behandlingsstrategien kan kombineres med stofskiftemedicin. 
  • Du har allerede nu mulighed for at forudbestille bogen, så du hurtigt kan komme i gang med at få energien og velværet tilbage.

Ja tak, jeg vil gerne sikre mig et eksemplar af bogen

I forbindelse med bogudgivelsen afholder vi en foredragsaften, hvor vi fortæller mere om bogen og hvor der også kommer spændende indlæg fra andre eksperter. I det kommende nyhedsbrev kan du læse mere om denne aften og du får naturligvis også mulighed for at tilmelde dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få styr på dit stofskifte.

En passioneret sundhedshilsen

Inger

_F4W5614


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>