5 unikke foredrag om stofskiftet – nu med 50 % rabat

stofskiftes-logo2

Her kan du få adgang til foredragene, som har været afholdt i StofskifteSalonen. Jeg har optaget dem til dig, så du ikke skal flytte dig en millimeter for at høre dem. Du kan sidde i hjemme i din sofa og i løbet af få timer har du fået viden og inspiration, som kan ændre dit liv.

Foredragene er til dig, der

  • gerne vil have kompleks viden gjort lettilgængelig via foredrag
  • gerne vil hurtigt i gang med at genvinde kontrollen over dit helbred – og få din energi og livskvalitet tilbage
  • gerne vil forstå dit stofskifte og hvordan det diagnosticeres
  • gerne vil behandle dit stofskifteproblem ved roden, så du får en langtidsholdbar løsning
  • gerne vil bruge naturlige metoder til at få styr på dit stofskifte - herunder kost, kosttilskud og livsstil
  • gerne vil guides gennem en proces, som giver dig den nødvendige viden

I 2016 etablerede jeg StofskifteSalonen, som er et mødested for mænd og kvinder med stofskifteproblemer. Formålet er at give at give dig viden, støtte og netværk til at tackle dine stofskifteproblemer, så du får energien og livskvaliteten tilbage. Du kan læse mere om disse møder ved at klikke her.

Jeg optager foredragene i takt med, at de har været afholdt i StofskifteSalonen. Derved kan du få adgang til den viden og inspiration, som jeg giver i forbindelse med disse foredrag, uden at du behøver at møde op til foredragene, som normalt afholdes i Kulturhuset Indre By i København.

Foredragene bygger på bogen “Få styr på dit Stofskifte”, som jeg har skrevet sammen med Else Marie Juhl Thomsen. De bygger alle på evidens- og erfaringsbaseret forskning, som er beskrevet i litteraturen. Alle behandlingsforslag, som gives i foredragene, kan kombineres med medicin.

På det første møde i StofskifteSalonen sagde en af kvinderne på første række:

“Bogen bliver nærmest levende, når du fortæller om indholdet” 

Nu kan du få adgang til følgende 5 foredrag:

  1. Forstå dit stofskifte og find årsagen til, at det er kommet ud af balance

    Symptomerne på et stofskifte i ubalance er mange og diffuse. Det er vigtigt at forstå hvordan stofskiftet fungerer og gå bag om symptomerne for at finde den bagvedliggende årsag til dine problemer. Først når du kender årsagen, kan du gøre noget ved problemet. Først og fremmest handler det om at undersøge om der er tale om autoimmmunitet. Du kan høre et klip fra foredraget ved at klikke her.


  2. Dine hjælpere til diagnose og behandling

    Der er meget, du kan gøre for at finde ud af, om dit stofskifte er ude af balance, og om denne ubalance skyldes for højt eller for lavt stofskifte, samt om der er autoimmunitet involveret eller ej. Noget kan du klare selv, andet skal du have hjælp til at få gjort hos din læge, specialist eller på et eksternt laboratorium. 


  3. Sådan reducerer du stress

    Stress hænger uløseligt sammen med stofskiftet. Selv med den bedste kost, den rigtige motion og en giftfri hverdag er det kun muligt at bringe dit stofskifte tilbage i balance, hvis du også får styr på din stress. Så start her.


  4. Sådan spiser du dig til et bedre stofskifte

    Din krop har brug for positiv særbehandling, når dit stofskifte er ude af balance. Det er derfor vigtigt, at du spiser en kost, der er sprængfyldt med næringsstoffer og fri for fødevarer og tilsætningsstoffer, som spænder ben for dit stofskifte. Hold styr på dit blodsukker og suppler med kosttilskud. Du kan høre et klip fra foredraget ved at klikke her.


  5. Sådan styrker du din fordøjelse

    Et velfungerende fordøjelsessystem er helt centralt for et godt stofskifte. Her optages næringsstoffer og her udskilles affaldsstoffer. Her omdannes T4 til T3, og her er 80 % af immunforsvaret lokaliseret, og netop problemer med immunforsvaret er årsagen til ca. 90 % af alle stofskiftesygdomme. Ved at adressere din mavesyre, din tarm og din lever kan du hjælpe dit stofskifte tilbage i balance.


Disse 5 foredrag omhandler mere end halvdelen af indholdet i bogen og der vil løbende blive tilføjet nye foredrag fra StofskifteSalonen, således at foredragene med tiden omhandler hele bogens indhold.

Foredragene vil gøre dig i stand til at

  • forstå hvorfor dit stofskifte ikke fungerer og finde årsagen(erne) til dit stofskifteproblem.
  • behandle dit stofskifteproblem ved roden ved hjælp af individuel tilpasset kost, kosttilskud og livsstil, således at du får en langtidsholdbar løsning.
  • genoprette balancen i din krop og få energien og livskvaliteten tilbage.
  • forebygge de sygdomme, som ofte hænger sammen med ubalancer i stofskiftet f.eks. osteoporose, depression og hjerte- og karsygdomme.

Hvad siger andre:

“Virkelig god og overskuelig formidling”,  Vibeke Virsing

“Let forståelig og slet ikke højtragende information”,  Grete Heslou

“Dejligt at høre at der ikke er en mirakelkur, dvs at medicin“bare” kan droppes”, Marianne Mouritzen

Sådan foregår det:
Online betyder, at du kan sidde i hjemme i din sofa og derfor ikke behøver at møde op i StofskifteSalonen for at få den livsvigtige information. I løbet af få timer kan du lytte til alle foredragene og så kan du gå i gang med at få styr på dit stofskifte. Det bliver ikke nemmere. I samme sekund, du har købt kurset, behøver du bare trykke på “play” knappen eller downloade det hele til din computer eller telefon – så er du i gang. Materialet er dit for evigt, så tag den bare med ro og brug al den tid, du har behov for.

Du har nu mulighed for at købe en samlet pakke, som indeholder alle 5 fordrag. Alt dette får du:

  • mere end 4 timers intensive online foredrag (fordelt på 5 foredrag)
  • unik og veldokumenteret viden om naturlig behandling af stofskiftesygdomme
  • masser af konkrete værktøjer til behandling af dine stofskifteproblemer, som du til enhver tid har adgang til.

JA TAK, giv mig straks adgang til alle 5 foredrag til 499 kr. (normalpris 999 kr.)

Fra 26. juni til og med 1. juli får du 50 % rabat på alle online foredrag fra StofskifteSalonen. 

Du har også mulighed for at købe foredragene enkeltvis - lige nu til 125 kr. Det gør du ved at klikke på foredragene herunder:

  1. Forstå dit stofskifte og find årsagen til, at det er kommet ud af balance
  2. Dine hjælpere til diagnose og behandling
  3. Sådan reducerer du stress
  4. Sådan spiser du dig til et bedre stofskifte
  5. Sådan styrker du din fordøjelse


En varm sommerhilsen


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>