Afklarende konsultation
- hvad skal dit næste skridt være?

afklarende konsultationHar du det dårligt og ved du ikke, hvad du skal gøre.
Jeg hjælper dig med at få et overblik over din situation – din sygehistorie, dine symptomer og dine blodprøveresultater. Målet er at finde årsagen/årsagerne til, at dit stofskifte er kommet ud af balance, så du kan få den rette behandling og blive dig selv igen.

Uanset hvilket problem man ønsker at løse, så handler det først og fremmest om at finde årsagen til, at problemet er opstået. Det gælder naturligvis også for stofskifteproblemer. Er spanden fyldt med huller, er det bedre at lukke hullerne end konstant at fylde mere indhold i spanden for at undgå, at den bliver tom. For at få balance i stofskiftet skal du derfor først og fremmest finde årsagen til, at det overhovedet er kommet ud af balance og det hjælper jeg dig med.

Blodprøver er et af de redskaber, der bruges til at bestemme, om du har lavt eller højt stofskifte. Men det er vigtigt at pointere, at der ofte er en dårlig sammenhæng mellem de oplevede symptomer og blodprøveresultaterne, hvilket også er beskrevet i den videnskabelige litteratur (Watt et al. 2012). Det bør derfor være en helhedsbetragtning, som danner grundlag for en vurdering af dit stofskifte.

På basis af konsultationen får du min anbefaling til, hvad du herefter selv kan gøre for at genvinde balancen i dit stofskifte. Løsningen er en behandling på det fundamentale niveau – en behandling, som tager udgangspunkt i årsagen til, at ubalancen i stofskiftet er opstået.

“Det har givet mig så meget gejst at møde et menneske, der drager mig ind i konklusionen. Jeg er jo en aktiv medspiller” Palle Mortensen, Fyn

Konsultationen er en løsning for dig, der:

 • har det dårligt, men ikke ved hvad du skal gøre
 • gerne vil tage ansvar for din sundhed og dit liv
 • ønsker at finde årsagen til dit stofskifteproblem
 • ønsker at behandle årsagen – i stedet for blot at behandle symptomerne – så du kan få løst dit problem en gang for alle
 • gerne SELV vil gøre noget – og gerne vil vide, hvor du bedst sætter ind
 • gerne vil genvinde magten over dit helbred

Konsultationen vil give dig:

 • en forståelse for årsagen/årsagerne til dit stofskifteproblem
 • en forståelse for, hvad du selv kan gøre for at behandle ubalancen i dit stofskifte
 • en anbefaling til, hvad dit næste skridt skal være

Konsultationen er på 30 minutter og foregår online via Zoom – det betyder, at du ikke En sikker strategi til et bedre stofskifte-2behøver at bruge tid og kræfter på at rejse. Du kan sidde lige der, hvor det passer dig – hjemme i din stue eller måske et diskret sted på din arbejdsplads. Jeg sender dig et link til zoom før konsultationen, så det tekniske behøver du slet ikke at tænke på – det er super nemt.

Jeg anbefaler, at du før konsultationen får testet, om du danner for mange antistoffer i relation til stofskiftet  (ved en blodprøve) – en forhøjet koncentration af en eller flere af disse antistoffer fortæller nemlig, at årsagen til dit stofskifteproblem er autoimmunitet. Jeg anbefaler test af følgende:

 • anti-TPO og anti-Tg hvis du har eller mistænker, at du har lavt stofskifte
 • TRAb og anti-TPO hvis du har eller mistænker, at du har højt stofskifte

Mange får testet disse antistoffer i det etablerede sundhedssystem. Du har mulighed for selv at teste anti-TPO og anti-Tg ved denne hjemmetest.

Din investering er 600 kr.

Ja tak, jeg vil gerne have hjælp til at få den rette behandling – klik her og bestil en tid

Reference:
Watt T, Hegedüs L, Bjorner JB, Groenvold M, Bonnema SJ, Rasmussen AK, Feldt-Rasmussen U. Is thyroid autoimmunitet per se a determinant of quality of life in patients with autoimmune hypothyroidism? Eur Thyroid J. 2012 Oct;1(3):186-92.

 


 1. Rikke Haldborg,

  Hej jeg går og mistænker mit stofskifte for om det kan være derfor jeg går rundt og har det dårligt. Jeg har været til endokrinolog flere gange og får altid at vide, at mine blodprøver er fine. Jeg har fået konstateret struma og cyste i skjoldbrugskirtlen. Som sagt ved jeg ikke om det er mit stofskifte, der laver problemer. Men lider af hovedpine, migræne, taber håret, ødemer i ansigtet og hænderne og smerter i nakke skuldre. Jeg går generelt bare og har det rigtig skidt meget af tiden.
  Jeg bor i Kbh og vil helt klart helst have Face to Face konsultation.
  Mvh Rikke

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>