Træt af at være træt? - få ny energi med balance i dit stofskifte

ForsideEr du træt, så er det ofte et tegn på, at kroppens energiomsætning – stofskiftet – er ude af balance.

Kan du nikke genkendende til dette:

 • Du føler at din energi er på nul, og du har ikke overskud til at gøre de enkle ting i livet, som at gå hunden, gå på arbejde, gå på fest, rydde op og gøre rent.
 • Du har fået at vide, at du bare skal tage dig sammen og at det hele er i dit hoved.
 • Lægerne og/eller endokrinologerne har prøvet at hjælpe dig, men ved ikke hvad de skal stille op. Dine blodprøveresultater ser jo fine ud, så de kan ikke gøre mere for dig.

Og måske oplever du også at:

 • du har svært ved at overskue tingene, og let bliver ked af det
 • dit hoved føles som candyfloss, og du ikke kan huske og koncentrere dig
 • du har fået vægtproblemer
 • din hud er blevet slap og tør
 • du taber dit hår
 • dine muskler er trætte og ømme

Dette kursus hjælper dig til at forstå din egen situation og hvad det indebærer at have ubalance i stofskiftet. Du kan gøre meget selv – og her får du viden og værktøjer til at genvinde magten over dit helbred, så du får energien og velværet tilbage – kort sagt bliver dig selv igen.

Du får helt konkret:

 • viden om, hvordan stofskiftet fungerer og hvorfor det er så vigtigt for dit helbred.
 • hjælp til at forstå din blodprøveresultater – og lære hvilke blodprøver, som er de vigtigste og hvordan du får taget disse.
 • hjælp til at finde årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance – det er nemlig først når du behandler årsagen, at du kan få styr på dit stofskifte.
 • en forståelse for, hvorfor stress har så stor betydning for stofskiftet og hvad du kan gøre for at reducere din stress.
 • viden om og forståelse for hvordan du kan kan spise dig til et bedre stofskifte.
 • hjælp til at styrke din fordøjelse, så du kan optage næringsstofferne fra den mad du spiser og udskille affaldsstofferne.

- og meget mere…..

JA TAK – jeg vil gerne i gang med det samme. 

Dette online kursus består af 5 trin og fokuserer på de områder, hvor du lettest og hurtigst selv kan gøre noget. De 5 trin er:

 1. Forstå dit stofskifte og find årsagen til, at det er kommet ud af balance

  Symptomerne på et stofskifte i ubalance er mange og diffuse. Det er vigtigt at forstå hvordan stofskiftet fungerer og gå bag om symptomerne for at finde den bagvedliggende årsag til dine problemer. Først når du kender årsagen, kan du gøre noget ved problemet. Først og fremmest handler det om at undersøge om der er tale om autoimmmunitet. Her kan du se et klip fra dette foredrag.


 2. Dine hjælpere til diagnose og behandling

  Der er meget, du kan gøre for at finde ud af, om dit stofskifte er ude af balance, og om denne ubalance skyldes for højt eller for lavt stofskifte, samt om der er autoimmunitet involveret eller ej. Noget kan du klare selv, andet skal du have hjælp til at få gjort hos din læge, specialist eller på et eksternt laboratorium. 


 3. Sådan reducerer du stress

  Stress hænger uløseligt sammen med stofskiftet. Selv med den bedste kost, den rigtige motion og en giftfri hverdag er det kun muligt at bringe dit stofskifte tilbage i balance, hvis du også får styr på din stress.


 4. Sådan spiser du dig til et bedre stofskifte

  Din krop har brug for positiv særbehandling, når dit stofskifte er ude af balance. Det er derfor vigtigt, at du spiser en kost, der er sprængfyldt med næringsstoffer og fri for fødevarer og tilsætningsstoffer, som spænder ben for dit stofskifte. Hold styr på dit blodsukker, spis fødevarer som er plejende for stofskiftet og suppler med kosttilskud. Her kan du se et klip fra dette foredrag


 5. Sådan styrker du din fordøjelse

  Et velfungerende fordøjelsessystem er helt centralt for et godt stofskifte. Her optages næringsstoffer og her udskilles affaldsstoffer. Her omdannes T4 til T3, og her er 80 % af immunforsvaret lokaliseret, og netop problemer med immunforsvaret er årsagen til ca. 90 % af alle stofskiftesygdomme. Ved at adressere din mavesyre, din tarm og din lever kan du hjælpe dit stofskifte tilbage i balance.


Kurset bygger på evidens- og erfaringsbaseret forskning, som er beskrevet i litteraturen. Alle behandlingsforslag, som gives i dette kursus, kan kombineres med medicin.

Her kan du se et klip fra fordraget om kost i trin 4 (du kan læse specifikt om dette foredrag her):

Kurset er til dig, der gerne vil

 • have kompleks viden gjort lettilgængelig via foredrag
 • hurtigt i gang med at genvinde kontrollen over dit helbred – og få din energi og livskvalitet tilbage
 • forstå dit stofskifte og hvordan det diagnosticeres
 • behandle dit stofskifteproblem ved roden, så du får en langtidsholdbar løsning
 • bruge naturlige metoder til at få styr på dit stofskifte - herunder kost, kosttilskud og stresshåndtering
 • guides gennem en proces, som giver dig den nødvendige viden

Hvad siger andre:

“Sikke en ændring. Fra total frustration over ikke at ane hvad jeg skulle gøre, er jeg nu blevet klædt så godt på, at jeg ved, hvad jeg skal gøre, hvis nogle af symptomerne kommer tilbage. Jeg har det markant bedre i dag.”,  Merete Siesing

“Let forståelig og slet ikke højtragende information”,  Grete Heslou

“Inger er utrolig dygtig og har stor erfaring”,  Pernille Hansen

I oktober deltog jeg i et heldags kursus hos Inger om kost og stofskifte. Det var fedt. Woow en forskel i mit liv. Efter 4 dage smed jeg støttestrømperne, efter 6 dage stoppede jeg med smertestillende medicin og den første uge tabte jeg 3,6 kg”, Merete Henriksen. Her kan du læse hele Meretes historie

 

Sådan foregår det:
Online betyder, at du kan sidde hjemme i din sofa og få den livsvigtige information. I løbet af kort tid er du på vej til at få mere energi. Det bliver ikke nemmere. I samme sekund, du har købt kurset, behøver du bare trykke på “play” knappen eller downloade det hele til din computer eller telefon – så er du i gang. Materialet er dit for evigt, så tag den bare med ro og brug al den tid, du har behov for.

Alt dette får du:

 • 7 timers intensive online foredrag (fordelt på 5 foredrag)
 • arbejdsark (i alt 25 sider) med information og tjeklister, som gør det let at overskue, hvad du skal gøre
 • unik og veldokumenteret viden om naturlig behandling af stofskiftesygdomme
 • masser af konkrete værktøjer til behandling af dine stofskifteproblemer, som du til enhver tid har adgang til.

Hvor meget?

Din investering er 1750 kr og er inklusive alt det ovennævnte.

JA TAK, giv mig straks adgang til al materialet. 

Når du køber dette kursus har du mulighed for at købe mit populære onlinekursus “Find din personlige stofskiftekost” med 500 kr. i rabat. Du kan læse mere om dette kursus her . Du får rabatkoden tilsendt ved køb af dette online kursus.