Tapping er meget effektiv i behandlingen af alle stressrelaterede sundhedsproblemer – herunder ubalancer i stofskiftet. Teknikken er veldokumenteret i kliniske studier og virker ofte, hvor intet andet vil. Her får du en gratis demonstration af den grundlæggende tappeteknik  - en teknik som er forbavsende simpel og let at lære. Du ser videoen her.

Hjertemeditationen-2Hjertemeditationen stammer fra bogen Balance i stofskiftet fra forlaget Gyldendal. Her får du min guidede udgave af meditationen, som er effektiv til at reducere stress og bringe ro i din krop.

Pris: 50 kr – du downloader den her

 

Fremtidsmeditationen stammer fra bogen Balance i stofskiftet fra forlaget Gyldendal. Her får du min guidede udgave af meditationen, som kan hjælpe dig med at skabe dit nye jeg og manifestere det, du ønsker dig i dit liv.

Pris: 50 kr – du downloader den her

Tapping konsultation – sig farvel til din stofskiftepersonlighed

Tapping er en enkel og effektiv teknik til at fjerne/reducere den kroniske indre stress, som ødelægger dit stofskifte.
Her finder og fjerner vi de negative og begrænsende tankemønstre, som ligger til grund for din kroniske stress.
Et optimalt tilvalgt til vores bog “Balance i stofskiftet” fra Gyldendal. Klik her for mere info

Find dit nye jeg – og lev det

Når du lever et autentisk liv med udgangspunk i din naturlige personlighed, så aktiverer du automatisk dine helbredende gener, som hjælper dig med at genvinde balancen i dit stofskifte og i din krop.
Denne 3-timers konsultation er designet til at hjælpe dig med at finde ind til din naturlige personlighed – dit nye jeg.
Et optimalt tilvalgt til vores bog “Balance i stofskiftet” fra Gyldendal. Klik her for mere info