Træt af at være træt?

Er du træt, så er det ofte et tegn på, at kroppens energiomsætning – stofskiftet – er ude af balance

Træthed er det altoverskyggende symptom, der går igen ved både højt og lavt stofskifte. Den træthed, der opleves er af en helt særlig karakter. Normalt forbindes træthed med noget, der går væk igen, som for eksempel når du er træt på grund af mangel på søvn, eller du er træt under og efter fysisk aktivitet. I disse tilfælde ved du som regel, hvorfor du er træt, og trætheden forsvinder igen, når du får sovet eller hvilet dig.  Den træthed, som optræder i forbindelse med stofskifteproblemer, har du derimod svært ved at stille skarpt ind på. Du kan ikke sige, hvorfor du er træt, blot at det opleves som at være fuldstændig drænet for energi, og du oplever heller ikke, at den går væk, når du får hvilet. Den føles som en slags udbrændthed, hvor dit energiniveau altid er lavt og forhindrer dig i at fungere normalt. Du orker simpelt hen ikke tingene og har ikke overskud til at gøre de enkle ting i livet, som at gå hunden, gå på arbejde, gå på fest, rydde op og gøre rent – ja bare det at hænge lidt vasketøj op eller tage et bad kan føles uoverskueligt.

Det er vanvittig hårdt at være træt hver eneste dag – og mange ved simpelthen ikke hvad de skal stille op – og der er ikke altid hjælp at hente hos lægen eller endokrinologen. 

Men den gode nyhed er, at du kan gøre rigtig meget selv. Jeg har samlet den bedste viden sammen til dig – viden som er veldokumenteret og gennemtestet og som kan hjælpe dig med at få energien og velværet tilbage.

Med udgangspunkt i denne viden har jeg lavet et unikt og effektivt online kursus til dig med titlen “Træt af at være træt? – få ny energi med balance i dit stofskifte”. Her får du viden og værktøjer til at genvinde magten over dit helbred, så du kan blive dig selv igen. Jeg fokuserer her på de 3 områder, som relativt hurtigt kan give dig mere energi og velvære. Disse 3 områder er stress, kost og fordøjelse.

Det unikke ved dette kursus er, at det består af foredrag og enkle beskrivelser. Når man er træt og udmattet kan det være svært at sætte sig ned og læse en bog. Det er meget nemmere at lytte til foredrag og blive guidet gennem en proces, som giver dig den nødvendige viden. Og da kurset er online skal du ikke transportere dig til et kursuslokale langt væk hjemmefra for at deltage. Du kan sidde i hjemme i din sofa og få den livsvigtige information. Det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse – så er du i gang. Når du først og har købt og betalt kurset, så har du fri adgang til det hele præcis når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil.

Lige nu kan du få hele kurset til en introduktionspris på 1250 kr – mod normalt 1750 kr. Du kan læse mere lige her.

De siger andre om mine foredrag:
En varm hilsen


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>