Se hvad der er på programmet i 2019

NYT NYT NYT

Gruppeforløbet “Dansen med dit stofskifte”
Stofskiftet er ikke altid nemt at danse med, så derfor starter jeg et helt nyt gruppeforløb med titlen “Dansen med stofskiftet. Her bliver du over 10 uger guidet gennem en process, som hjælper dig med at få styr på dit stofskifte, så du igen får energien og velværet tilbage. Du får adgang til masser af viden og værktøjer og ikke mindst til min store erfaring i at behandle stofskifteproblemer ved roden ved hjælp af naturlige behandlinger (kost, kosttilskud og livsstil). I gruppeforløbet følger du din egen unikke vej, men du har samtidig glæde af fællesskabet og kan lære af de andres erfaringer. Vi deler det svære, du får støtte i processen og du har mulighed for at stille spørgsmål ved vores løbende samtaler og i et lukket forum på Facebook. Du kan læse mere om gruppeforløbet her.

Foredrag – nu også på Fyn og i Jylland
Jeg har nu planlagt en række nye foredrag i 2019, som lærer dig, hvordan naturlige behandlinger kan hjælpe dit høje eller lave stofskifte tilbage i balance. Du kan nemlig gøre rigtig meget selv for at få styr på dit stofskifte. Medicin er i mange tilfælde livsvigtigt, men det er og bliver symptombehandling. Ved hjælp af naturlige behandlinger kan du adressere årsagen til, at dit stofskifte er kommet ud af balance og derved genvinde balancen i dit stofskifte og i dit liv.

Måned for måned fortæller jeg nedenfor, hvad der er på programmet lige nu:

JANUAR

Søndag d. 27. januar er det sidste chance for at få 50 % nytårsrabat på mine online kurser. Se mere her.

FEBRUAR

Vil du gerne lære hvordan du selv kan behandle autoimmun stofskiftesygdom? – dvs. Hashimotos eller Graves

Så kom og hør mit foredrag med titlen:

Sådan behandler du autoimmunitet

For ikke færre end ca. 90 % af os der har problemer med stofskiftet, er den grundlæggende årsag autoimmunitet. Det etablerede sundhedssystem kan ikke tilbyde dig en behandling, som adresserer selve årsagen til, at disse autoimmune sygdommene er opstået, men det kan du selv, når du har hørt dette foredrag. Du kan behandle årsagen til dit autoimmune stofskifteproblem ved at adressere din kost og livsstil og jeg fortæller dig, hvordan du gør.

Foredraget afholdes søndag d. 24. februar kl. 13-15 hos Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 Kbh NV og det koster 250 kr. at være med.

Ja tak, jeg vil gerne med til foredraget om autoimmunitet

MARTS

Har du oplevet meget stress – og mærker du at dine stofskifteproblemer forværres, når du er stresset?

Så kom med når jeg holder foredraget:

Stress og psykens betydning for stofskiftet

Stress hænger uløseligt sammen med stofskiftet. Selv med den bedste kost, den rigtige motion og en giftfri hverdag er det kun muligt at bringe dit stofskifte tilbage i balance, hvis du også får styr på din stress. En stor del af denne stress hænger sammen med psyken, især dine tankemønstre. Her får du viden og værktøjer, som kan hjælpe dig med at reducere stress og ændre dine tankemønstre, så du dermed kan hjælpe dit stofskifte tilbage i balance.

Foredraget afholdes søndag d. 24. marts kl. 13-15 hos Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 Kbh NV og det koster 250 kr. at være med.

Ja tak, jeg vil gerne med til foredraget om stress

APRIL

I samarbejde med AOF i Aalborg holder jeg d. 6. april foredraget:

Træt af at være træt – få ny energi med balance i stofskiftet

Mere information følger. Send en mail, hvis du er interesseret i mere information om dette foredrag

MAJ

Har du bemærket, at kosten har stor indflydelse på dit stofskifte?

Faktisk har den så stor indflydelse, at man kan spise sig til et bedre stofskifte.

Jeg holder igen mit populære foredrag:

Sådan spiser du dig til et bedre stofskifte 
Den rigtige kost er helt afgørende for, at du kan få styr på dit stofskifte. Din krop har nemlig brug for positiv særbehandling, når dit stofskifte er ude af balance. Det er derfor vigtigt, at du spiser en kost, der er sprængfyldt med næringsstoffer og fri for fødevarer og tilsætningsstoffer, som spænder ben for dit stofskifte. Du lærer, hvordan du kan finde frem til den kost, som er den optimale for dig = din personlige stofskiftekost. Dette er et udvidet foredrag på 4 timer, så vi kan nå ud i alle krogene.

Foredraget afholdes søndag d. 5. maj kl. 13-17 hos Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 Kbh NV og det koster 599 kr. at være med.

Ja tak, jeg vil gerne lære alt om kost og stofskifte 

JUNI

På mange opfordringer kommer jeg til Odense og holder foredrag og det har titlen:

Træt af at være træt – få ny energi med balance i stofskiftet

Her lærer du, hvordan man tester for ubalancer i stofskiftet og finder årsagen til, at det er kommet ud af balance. Du kan gøre meget selv for at genvinde balancen og jeg præsenterer BIS-modellen (Balance i Stofskiftet) – 8 trin, som kan hjælpe dit stofskifte tilbage i balance. Det handler bla. om kost, kosttilskud, streshåndtering, søvn og motion.

Foredraget afholdes torsdag d. 6. juni kl. 18.30-20.30 hos Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C og det koster 250 kr. at være med.

Ja tak, jeg vil gerne med til foredraget

AUGUST

Else Marie Juhl Thomsen og jeg har skrevet en ny bog om stofskiftet. Den udkommer på Gyldendal i august – og vi glææææder os utrolig meget.

SEPTEMBER

I samarbejde med Sundhedshuset i Horsens holder jeg d. 21. september foredraget:

Træt af at være træt – få ny energi med balance i stofskiftet

Mere information følger. Send en mail, hvis du er interesseret i mere information om dette foredrag

Jeg håber vi ses i løbet af året.

En varm hilsen


 1. Käthe Skovsgaard,

  Hej
  Kan jeg få mere info om foredraget i april i Aalborg
  Foredrag:
  Træt af at være træt – få ny energi med balance i stofskiftet

  Hilsen Käthe

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>