Sådan kan din kost hjælpe dig til at blive rask

På utallige opfordringer holder jeg nu foredrag om, hvordan du kan spise dig til et bedre stofskifte i Århus d. 1. september kl. 13-17.

Foredraget blev filmet sidste gang jeg holdt det i København. Du kan se et klip fra dette foredrag ved at klikke på billedet nedenfor.Det sagde tidligere deltagerne om foredraget:
Har du også lyst til at lære hvordan din kost kan hjælpe dig med at blive rask, så kom og hør mit foredrag i Århus eller hør foredraget online hjemme i din stue.

Foredraget er for dig, der:

 • gerne vil lære at bruge kosten til at hjælpe dit stofskifte tilbage i balance
 • kunne tænke dig at finde frem til den kost, som er den helt rigtige for dig
 • gerne vil ændre din kost, men som synes det er uoverskueligt at gøre uden hjælp
 • troede at den rette medicin ville løse dine problemer, men som stadig har det dårligt og derfor er klar til at ændre din kost
 • interesserer dig for at bevare din sundhed på en naturlig måde
 • ønsker at tage ansvar for din egen sundhed

Under foredraget fortæller jeg om:

 • Hvordan kosten kan anvendes i behandlingen af stofskiftesygdomme – både teori og praksis
 • Hvordan det ved hjælp af kosten er muligt at reparere tarmen og dermed hindre at der konstant trænger affaldsstoffer ind i din krop – og som ødelægger dit immunforsvar og derfor også dit stofskifte
 • Hvorfor den autoimmune palæokost (AIP) er interessant og hvad den indebærer
 • Hvilke fødevarer der er plejende for stofskiftet og hvilke fødevarer du skal holde dig fra
 • Blodsukkerets betydning for stofskiftet
 • Hvordan du finder frem til din personlige stofskiftekost
 • Hvordan du kan kombinere kostændringer med traditionel medicin og få det bedst mulige resultat
 • Hvordan du gør i praksis – råd og fif til at tilrettelægge din kost, så det bliver nemt i hverdagen


Praktisk – sådan kommer du med til foredraget

Hvis du gerne vil med til foredraget i Århus, så finder det sted lørdag d. 1.9 kl. 13-17 hos Business United, Mosevej 20B, 8240 Risskov, Århus. Det koster 599 kr. at deltage. Der er begrænset antal pladser.

JA TAK, jeg vil gerne være sikker på at få en plads til foredraget i Århus 

Når du tilmelder dig dette foredrag har du samtidig mulighed for at købe det populære onlinekursus “Find din personlige stofskiftekost” med 500 kr. i rabat. Du kan læse mere om dette kursus her 

Hvis du ikke har mulighed for at komme til foredraget i Århus, så har jeg optaget det hele på video, så du kan sidde hjemme i din stue og få al den information du har brug for til at spise dig til et bedre stofskifte. Det koster 499 kr. Her får du mere information. Når du køber foredraget online får du også mulighed for at købe onlinekursuset “Find din personlige stofskiftekost” med 500 kr. i rabat.

JA TAK, jeg vil gerne købe foredraget til øjeblikkelig download NU

Hvis du gerne vil deltage i foredraget i Århus og samtidig have adgang foredraget online, så du kan se det igen og igen, så kan du købe adgang til begge for kun 750 kr. 

JA TAK, jeg gerne med til foredraget i Århus og samtidig købe foredraget til øjeblikkelig download NU - her skal du bruge rabatkoden AFG1E1EPB5


Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få styr på dit stofskifte.

En varm sommerhilsen

Inger


 1. Lise,

  Hej Inger.

  Jeg så dit opslag på FB om et foredrag, der kostede kr. 499,-. Her til morgen ser jeg så et andet opslag fra dig hvor det koster 1499,-. Hvad er forskellen?

  • Hej Lise,

   Foredraget handler om hvordan du kan bruge kosten til at bringe mere balance i dit stofskifte og det koster 499 kr. – her får du en forståelse for, hvordan kosten påvirker stofskiftet og viden om, hvordan du kan tilrettelægge din kost på den rigtige måde Det andet er et online kursus til 1499 kr. hvor du får opskrifter og kostplaner til at finde din personlige stofskiftekost. Sidstnævnte er primært til mennesker med autoimmun stofskiftesygdom – dvs. Hashimotos og Graves.

   BH
   Inger

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>