Når stofskiftet viser sine grimme ansigter

Et sygt stofskifte har mange ansigter. Det viser sig eksempelvis i form af:

  • Træthed
  • Depression
  • Manglende evne til at tænke klart (foggy brain)
  • Vægtforøgelse (eller vægttab)
  • Hårtab
  • Fordøjelsesproblemer
  • Ømme muskler og led

Jeg har selv mærket de fleste af ovennævnte symptomer på min egen krop. Jeg har lavt stofskifte – mere præcist den type der kaldes Hashimoto’s thyroiditis. Jeg mærker dog ikke længere meget til symptomerne. Ved at anvende veldokumenterede naturlige metoder, herunder kost og livsstilsændringer, er det lykkedes mig at undgå eller reducere alle symptomerne (mine blodprøveresultater viser ligeledes denne forbedring).

Jeg tager ingen medicin, men det er langt fra altid muligt for alle at undgå medicin – faktisk er det for mange livsvigtigt at tage medicinen. Naturlige behandlingsmetoder kan dog fint anvendes sammen med medicin og derved være med til at reducere/fjerne mange af symptomerne yderligere. Disse naturlige metoder kan desuden reducere behovet for medicin (dosis/type). Faktisk ender mange mennesker med lavt stofskifte på anti-depressiver fordi de ikke får den rigtige behandling. MEN sådan behøver det ikke at være.

På mit gratis webinar med titlen:
 
“Sådan får du styr på dit stofskifte”

vil jeg fortælle om mine erfaringer med behandling af stofskiftesygdom – dels baseret  på behandling af min egen stofskiftesygdom, dels ud fra mine klienters resultater.

Jeg vil gerne røbe, at det handler om at granske sin kost, livsstil og adfærd og finde frem til den grundlæggende årsag til, at stofskiftet er kommet ud af balance. Der er mange fællestræk for mennesker med et “sygt” stofskifte. Ofte er stress en medvirkende faktor, ligeledes er fordøjelsesproblemer (leaky gut), infektioner og eksponering til giftstoffer (især kviksølv). Ligeledes viser det sig ofte at gluten, som findes i hvede, rug og byg, er af stor betydning.

Tag ansvar for din egen sundhed og lyt med når jeg mandag den 12. maj kl. 20 – 21.30 fortæller om stofskiftet og alle dets finurligheder (kan du ikke lige på dette tidspunkt, så sender jeg dig optagelsen efterfølgende).

JA TAK, jeg vil meget gerne sikre mig en gratis plads på webinaret.

Webinaret er for dig, der:

  • har mistanke om, at dit stofskifte er nedsat og gerne vil vide hvad du kan gøre ved det.
  • allerede ved at dit stofskifte er lettere nedsat fordi du mærker symptomerne (selvom dine blodprøveresultater er indenfor normalområdet).
  • allerede er på medicin for nedsat stofskifte, men som ikke synes at medicinen virker tilstrækkelig godt og som derfor gerne vil vide, hvad du via naturlige metoder kan gøre for at få det bedre.

Webinaret giver dig en indgående forståelse for hvad stofskiftet gør for din krop og handler især om, hvad du selv kan gøre for at forbedre dit stofskifte.

Selvom du er på medicin er der – i modsætning til hvad mange tror – meget du selv kan gøre for at styrke dit stofskifte via naturlige metoder. Hvis du har et begyndende lavt stofskifte kan du til tider helt undgå medicin, hvis du på et tidligt tidspunkt behandler den grundlæggende årsag til problemet.

Det er meget vigtigt for mig at pointere, at alt hvad jeg fortæller om under webinaret er baseret på veldokumenteret viden. Mit udgangspunkt er altid evidensbaseret forskning.

Under webinaret fortæller jeg blandt andet om:

  • Hvordan dit stofskifte fungerer og hvad det betyder for din krop
  • Hvordan det føles når stofskiftet er sygt
  • Hvad der kan være årsag til et sygt stofskifte
  • Hvilke behandlingsmuligheder du har
  • Hvilke naturlige behandlinger du kan have tillid til
  • Hvordan du kan kombinere naturlige metoder med traditionel medicin og få det bedst mulige resultat

Tid og sted: Mandag d. 12. maj kl. 20-21.30 hjemme i din stue – online

Du kan sikre din plads ved at klikke her

Når du tilmelder dig webinaret får du samtidig mulighed for at ansøge om en gratis stofskifte-konsultation.

Jeg sender efterfølgende et link ud til optagelsen – til alle, der har meldt sig til, så du kan gense eller bare se webinaret. Der er dog kun adgang til optagelsen i en begrænset periode.

Jeg glæder mig til at møde dig i cyberspace og hjælpe dig med at booste nyt liv i dine celler.

En passioneret sundhedshilsen

Inger


  1. Mette Vivelsted,

    Jeg vil gerne høre dit webinar, men kan ikke på det tidspunkt, vil blive glad for at få det tilsendt.

    Bedste hilsener,

    Mette Vivelsted.

    • Jeg beklager, men alle 250 pladser er desværre taget. Jeg vil gerne skrive dig op til mit nyhedsbrev, så du får direkte besked næste gang jeg holder webinaret. Er du interesseret i det?

      Bedste hilsner
      Inger

      • Mette,

        Ja tak , jeg vil gerne skrives op til webinar.

        • Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev får du automatisk besked om mine webinarer

          • jette sørensen,

            Er interesseret i at vide hvornår det næste webinar kommer om stofskiftet.
            venligst jette

  2. Camilla madsen,

    Jeg ville rigtig gerne høre dit webinar, da jeg har for lavt stofskifte og har sloges med det i 15 år, men er i Thailand på datoen, så ville meget gerne have det tilsendt ???? mvh Camilla madsen

    • Hej Camilla,

      Jeg beklager, men alle 250 pladser er desværre taget. Jeg vil gerne skrive dig op til mit nyhedsbrev, så du får direkte besked næste gang jeg holder webinaret. Er du interesseret i det?

      Bedste hilsner
      Inger

  3. Mis,

    Har ingen skjoldbruskkirtel ( opereret væk) kan jeg også gøre noget med kosten?

    • Det kan du med stor sandsynlighed – men det kommer dog lidt an på årsagen til at du har fået fjernet kirtlen og hvilke problemer du i øvrigt oplever i relation til dit stofskifte!!

      Bedste hilsner
      Inger

  4. Jeg kan se dit kursus er overbooket, men vil gerne skrives op til det næste kursus eller nyhedsbrev. mvh Charlotte Hansen,

    Jeg har for lavt stofskifte og er på medicin, men har stadigvæk smerter i led og muskler …alt for meget. Så hører gerne nærmere hvad jeg kan gøre ved kosten.

    • Det er langt hen ad vejen individuelt hvad man skal gøre i relation til kosten. Dog får de fleste det meget bedre hvis de undlader gluten og mælkeprodukter.

      BH
      Inger

  5. miira nørgaard,

    Jeg vil også frygtelige gerne høre mere om lavt stofskifte

    m b h
    miira

    • inger,

      Hej Miira,

      Hvis du skriver dig op til mit nyhedsbrev på min hjemmeside (den turkise boks), så får du automatisk besked næste gang jeg holder et foredrag el. lign.

      Mange hilsner
      Inger

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>