Min egen historie

Jeg vil gerne fortælle min egen historie om, hvordan min manglende mavesyre gjorde mit liv til lidt af et helvede.

Min historie siger utrolig meget om, hvor enkelt helbredsproblemer nogle gange kan løses på naturlig vis!

Og historien om min mavesyre er i sidste ende nok hovedårsagen til, at jeg i dag arbejder som behandler -  fordi jeg på min egen krop mærkede, hvor stor en forskel en lille ændring i dagligdagen kunne gøre for mig.

Det hele startede for ca. 8 år siden!

Jeg var begyndt at få anal kløe og bemærkede det især, når jeg var kommet i seng. Det var meget generende og jeg fik sjældent en god nats søvn på grund af kløen. I løbet af dagtimerne kunne jeg som regel abstrahere fra det, men hver aften var det tæt på at drive mig til vanvid.

Jeg opsøgte naturligvis min læge og blev undersøgt på kryds og tværs (koloskopi, analyse af afføring, ultralyd mm..). Alle undersøgelser viste, at alt var normalt og den eneste løsning var at bruge steroidcreme (indeholdende binyrebarkhormon) til at tage kløen. Det var for mig at se en rigtig dårlig løsning, idet lang tids brug af den type creme ødelægger huden (gør den papirtynd) og bruger man steroidcremer gennem længere tid i høje styrker påvirker binyrebarkhormonet også kroppens eget hormonsystem og kan ad den vej give en lang række bivirkninger. Jeg var naturligvis dybt frustreret over min situation, men havde ikke anden mulighed end at bruge cremen.

Heldigvis var der en meget simpel løsning forude. Jeg startede nemlig med at studere naturmedicin på Australian Institute of Holistic Medicine. Her er irisanalyse en integreret del af studiet og da jeg kiggede på min egen iris (via fotografier) kunne jeg se, at min mavesyre var meget lav. Og da jeg samtidig lige havde lært, at analkløe kunne være et resultat af for lidt mavesyre, så kædede jeg naturlig disse to oplysninger sammen. Altså at årsagen til min kløe var min manglende mavesyre. Jeg fandt så ud af, at en simpel måde at løse problemet på var at drikke et lille glas vand tilsat 1-2 spiseskeer æblecidereddike umiddelbart før måltider. OG VÆK VAR PROBLEMET!! Og jeg må indrømme, at jeg synes det er en utrolig elegant løsning på min kløe, som var ved at ødelægge både mit sexliv og min almindelige trivsel i hverdagen.

Mavesyre hænger sammen med lyst til livet og jeg har bemærket, at min mavesyre bliver lav, når jeg ikke er glad i hverdagen. når jeg ikke er glad, starter kløen og er det frem med æblecidereddiken. Kløe er for mig således blevet en reminder om, at jeg skal ændre på min hverdag og gøre mere af det jeg har lyst til. For når jeg har lyst til mit liv, så holder kløen automatisk op og jeg kan stoppe med at bruge æblecidereddiken før målider. Voila – er det ikke smukt, hvordan adfærd kan ændre på kroppens fysiologi!!

Hvis du gerne vil have min hjælp til at finde en naturlig løsning på dit problem, så book en konsultation. Den varer ca. 2 timer og inkluderer:

  • En gennemgang af dit konkrete problem
  • En holistisk gennemgang af din krop 
  • En irisanalyse til at belyse årsagen til dit problem
  • Test af din zink status
  • Tunge- og neglediagnostik
  • En personlig handlingsplan for hvad du helt konkret kan gøre i relation til dit problem – både lige her og nu – og på sigt.
Din investering: 1200 kr.
(Hvis du booker en konsultation før den 7. juni, så modtager du som bonus gratis adgang til mit populære online kursus “Spis dig til en nem overgangsalder” til en værdi på 449 kr.. Klik her for mere info.)
 
 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>