Din Autoimmune Bone Broth Diæt

Skærmbillede 2020-02-07 kl. 16.09.03Den autoimmune bone broth diæt er en kostplan, der egner sig til alle, der lider af en autoimmun sygdom fx kronisk leddegigt, psoriasis, lupus, sklerose og stofskiftesygdommene Hashimotos og Graves. Det er en diæt, som tager udgangspunkt i den Autoimmune protokol (AIP), som er renset for de fødevarer, som medvirker til at ødelægge tarmen og trigge immunforsvaret. Kosten kan derved dæmpe/slukke for autoimmuniteten og reducere eller helt fjerne dit immunforsvars angreb på din krop og de dermed følgende symptomer.

Kurset indeholder kostplaner og opskrifter til en måned og ved at gennemføre dette kursus finder du på en systematisk måde ud af, hvilke fødevarer der er medvirkende til ubalancen i dit immunforsvar og som derved er med til at fastholde autoimmuniteten i din krop. Du finder med andre ord den kost, som er den optimale for dig – det er nemlig ikke de samme fødevarer, som er problematiske for os alle.

Dette kursus er for dig, der:

 • gerne vil lære at bruge kosten til at hjælpe dit immunforsvar til at blive stærkt

 • kunne tænke dig at finde frem til den kost, som er den helt rigtige for dig = din personlige hverdagskost

 • gerne vil ændre din kost, men som synes det er uoverskueligt at gøre uden hjælp

 • gerne vil have madplaner og opskrifter, som gør det nemt at komme i gang

 • interesserer dig for at bevare din sundhed på en naturlig måde

 • ønsker at tage ansvar for din egen sundhed og få magten over den tilbage

 • ved at bone broth er godt for dig og gerne vil have mere af det i kosten

JA TAK!

Din krop har brug for særbehandling, når dit immunforsvar er ude af balance. Det er derfor vigtigt, at du spiser en kost, der er sprængfyldt med næringsstoffer og fri for fødevarer og tilsætningsstoffer. Visse fødevarer ødelægger din tarm og trigger dit immunforsvar, andre er med til at genetablere balancen i både tarm og immunforsvar. Du taler faktisk med dit immunforsvar via den mad, som du vælger at spise hver dag. Det handler derfor om, at skræddersy din mad og dine indkøb, så du får sendt de rette beskeder til dit immunforsvar og tilført de næringsstoffer, det skal bruge.

Kurset bygger på veldokumenteret viden, som blandt andet er beskrevet i bogen “Få styr på dit stofskifte” fra Politikens Forlag.

Formålet med kurset er at hjælpe dit immunforsvar tilbage i balance – der hvor det fungerer optimalt. Det giver også stor mening at gennemføre kurset, hvis du er på medicin – mange oplever en markant forbedring.

Forestil dig – hvor dejligt det vil være – når du har gennemført dette kursus og har: 

 • fundet frem til den kost, som passer til lige netop dig

 • fået bedre balance i din krop

 • fået reduceret eller helt fjernet dine “gamle” immunforsvar symptomer – så som træthed, depression/angst, hårtab, ømme led og muskler

 • tabt overflødige kilo

 • fået nye vaner, som vil bevare din sundhed fremover og forebygge især de sygdomme, som hænger sammen med ubalancer i immunforsvaret, fx stofskifteproblemer, osteoporose, kronisk leddegigt, lupus og psoriasis.

 • fået et effektivt værktøj til at hjælpe dit immunforsvar i balance nu og fremover

 • genvinde magten over dit eget helbred

Men det allerførste skridt er at beslutte, om du har lyst til at tage ansvar for din sundhed ved at ændre på din kost.

Har du taget skridtet, så køb her – du får det hele for 945 kr.

Og ikke nok med det….tænk på hvor motiverende det vil være:

 • at have en plan, der er testet og som du ved vil virke, når du følger den

 • at mærke at din krop får det bedre dag for dag

Udover, at du med garanti får nye kostvaner, får du helt konkret:

 • En detaljeret guide, der fortæller dig hvorfor og hvordan du, ved hjælp af de erfaringer du gør dig i løbet af kurset, kan finde din personlige kost.

 • Kostplaner for 4 uger – med opskrifter til hvert eneste måltid. Disse er baseret på den såkaldte autoimmune palæokost.

PRISEN ER 945 kr og er en investering i dit liv.

JA TAK! JEG VIL GERNE KØBE onlinekurset 

P.S. Du skal være opmærksom på, at kurset er baseret på, at du spiser animalske proteiner fra fisk, fjerkræ og firbenede.

P.P.S. Kurset er ikke for dig, som er gravid, ammer, har nyre- eller leversygdom eller har/har haft en spiseforstyrrelse.


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>